Trap ideeën & tips voor de trap

Inspiratie voor leuk trap ideeën nodig? Lees verder, want wij zetten de leukste tips voor de trap voor je op een rij!

Trap ideeën & tips

  • Trap ideeën voor een naturel houten trap: schuur de trap geheel op (met een schuurmachine) en verf deze driemaal op met bootlak (dit is onverwoestbaar). Het resultaat is een glanzende houten trap als eye-catcher
  • Je kunt elke houten trap, die slijtplekken heeft op het looppad, voorzien van halve maantjes
  • Trap ideeën met Traploper: een traploper hoéft niet uitbollig te zijn; er is een breed scala aan mogelijkheden voor het tapijt soort. Een oranje traploper bijvoorbeeld, met koperen afsluiters voor elke trede, op een witte trap, kan een prachtig effect geven. Dit als voorbeeld; de kleurkeuze is geheel aan jou.
  • Speelse trap ideeën houten trap: Plaats tegen de trapwand, onder elke traptrede een rij terracotta tegels met handbeschilderd motief; het resultaat is super! Meet natuurlijk wel eerst de maat op en houdt rekening met de voegrand. Verkrijgbaar bij Praxis.
  • Trap ideeën met verlichting: de nieuwste woontrend is het gebruik van Led verlichting onder de traptrede’s, welke netjes geplaatst achter een schotje onder elke trede. Ook hier weer een fantastisch resultaat, vooral binnen een modern interieur.

Klik hier voor trap ideeën & tips halve maan trapKlik hier voor grote spiegel tipsKlik hier voor raamfolie