займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Besparen op boodschappen

Besparen op boodschappen is gemakkelijker dan het in eerste instantie lijkt, maar je moet er wel wat voor doen!

Hoe je eenvoudig kunt besparen op boodschappen lees je in onderstaande tips.

Besparen op boodschappen doe je zo:

  • Breng in kaart welke supermarkten haalbaar zijn voor jou om te bezoeken, en gebruik hiervan de voordeligste supermarkt als jouw basis supermarkt.
  • Bij voordelige supermarkt discounters als Aldi en Lidl kun je goed besparen op boodschappen. Maar ook hier is niet gezegd dat elk product voordeliger is dan in gangbare supermarkten.
  • Maak een lijst van absolute basis producten welke noodzakelijk zijn voor gebruik binnen jouw huishouden. Wil je echt besparen op boodschappen doen, dan richt je jouw aankoopgedrag volledig op deze basislijst, wat ook nog eens tijdbesparend werkt in de supermarkt!
  • Koppel aan de basislijst een maximaal uit te geven totaal bedrag per week en handhaaf dit.
  • Besparen op boodschappen doen vergt planning. Lees elke week reclamefolders door van supermarkten & drogisterijen. Maak een lijst van welke producten je waar wilt kopen en wanneer, kortom: maak een planning.
  • Aan de hand van deze planning bepaal je wat je die week eet en niet andersom.
  • Zijn er producten sterk in de aanbieding welke op jouw basis lijst voorkomen, sla dan meteen groots in (tot zover haalbaar: zowel financieel, als in opslag ruimte en daarbij gelet op de mogelijke houdbaarheidsdatum).
  • Aanbiedingen als 1 + 1 gratis zijn doorgaans erg voordelig om te besparen op boodschappen. Sla vooral basis producten als vlees en dergelijke in, welke je in kunt vriezen en blijf dit herhalen, zodat je vlees e.d. altijd in de aanbieding koopt/ hebt gekocht.

Meer besparen op… ? Lees ook eens: Besparen op pc gebruikBesparen op koelkast verbruik


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl