Bijzondere hanglampen

Hanglampen helpen om om je interieur tot één geheel te maken, maar ook om net even dat contrast te geven waar nodig. Stel, je eettafel set is niet helemaal meer naar je zin. Te tuttig, te degelijk of ouderwets. Door een moderne hanglamp te plaatsen en een kekke tafelloper neer te leggen, geeft dit het eettafel set ineens iets actueels mee, waarmee je weer voorlopig verder kunt. Het is natuurlijk maar wat zonde om een eettafel set, wat nog hartstikke goed is, weg te doen omdat het niet meer helemaal van deze tijd is. Door wat kleine veranderingen te maken haal je het als het ware naar deze tijd.

Onze favoriete hanglampen van dit moment

Er is niet één weg die leidt naar Rome; op dit moment zijn er verschillende type hanglampen die absolute interieur-boosters vormen.


nikkel hanglamp

De Nikkel Hanglamp past werkelijk in ieder interieur. Van landelijk tot industrieel, of juist binnen een zakelijke omgeving. Door zijn naturelle voorkomen en de vervaardiging van echt nikkel, haal je hiermee een waar stukje vakmanschap in huis.

De Koperen Hanglamp is helemaal van deze tijd. Je komt ‘m overal tegen. Van TV-programma’s tot woonmagazine’s en in hippe restaurantjes; de koperen lamp maakt op dit moment overal zijn opmars.

Inspiratie opdoen? Ga snel naar het meest trendy aanbod van hanglampen lifestyle winkel Directlampen.nl

Liever persoonlijk shoppen? Dan mag een bezoekje aan de geweldige showroom in Veenendaal niet ontbreken op je woonshoplijstje!

De koperen hanglamp; een it-item wat niet mag ontbreken

koperen-hanglamp