LED Filament / LED Kooldraad

De LED filament lamp combineert zoals alle LED lampen het lage stroomverbruik en de vele branduren die hij kan maken. Het enige verschil wat zich in deze LED lamp bevind, is dat het uiterlijk van de lamp precies het uiterlijk van een gloeilamp heeft. Deze LED filament lamp is dan ook de nieuwe en één van de meest perfecte vervangers voor uw oude gloeilamp. Ook de lichthoek van de LED filament lamp blijft gelijk aan de oude gloeilamp, deze bereikt namelijk ook maar liefst 360 graden. Dit is niet alleen voor particulieren de beste lamp om de gloeilamp mee te vervangen maar ook zeker voor bedrijven zoals een bar, restaurant of eetcafé. De warme witte lichtkleur is precies gelijk aan die van een gloeilamp alleen zorgt deze lamp ervoor dat uw stroomverbruik een heel stuk lager zal worden. Waardoor u zeker binnen 2 jaar uw lamp eruit heeft en kunt gaan beginnen met het mooiste stuk, het besparen.

LED Sfeerverlichting

Kortom, deze lamp is zeer goed te gebruiken in situaties om mooi sfeerlicht te creëren. Bovendien worden er hoogwaardige elementen in deze lamp gebruikt, waardoor er een hoge kleurweergave ontstaat. Dit betekent dat in elke ruimte waar dit licht geplaatst wordt, er geen donkere plekken meer zullen zijn en de omgeving hierdoor opfleurt.

Productie van de LED Filament lampen

De manier hoe deze LED Filament lampen gemaakt zijn is een unieke methode. In de lamp bevindt zich een speciale LED kooldraad die een zeer laag vermogen nodig heeft om een grote hoeveelheid licht af te staan. Het filament wordt gevormd door een substraat van geheel speciaal glas, ook wel saffier genoemd. Hierop zijn een zeer groot aantal kleine LED lampjes aangebracht die in zijn geheel bedekt zijn door een goede fosfor laag die ervoor zorgt dat het LED filament op de juiste manier gevormd word. De fluorescerende kleur van het fosfor vult het zo aan dat er een zeer aangenaam warm wit licht ontstaat waar uw ogen en lichaam veel rust van krijgen.

De LED filament lampen worden ook nog eens verzorgd met een speciale gasvulling. Door deze gasvulling heeft deze lamp een nog hoger rendement dan de normale LED lampen. Hierdoor zal de energieverbruik nog meer dalen. Dit betekent dus dat de LED Filament uitermate efficiënt zijn in het omzetten van elektriciteit in licht. Eveneens geven LED Filament lampen, vergeleken met andere LED lampen, licht omni-directioneel (360 graden) af.

LED Filament E27