займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Oh zo functioneel: de staande lamp

Het uitgangspunt van verlichting in je woning is dat deze functioneel moet zijn en tegelijkertijd een sfeerverhogende factor moet bieden. In vroegere tijden had men strak geijkte punten waar lampen dienden te hangen; één lamp in de voor- en één lamp in de achterkamer van een woning, zoals je dit nogal eens aantreft bij hoogbejaarden (in dorpen vooral). Je kunt het nostalgisch noemen, maar voor ons ademt het de sfeer van de Aardappeleters’ van Van Gogh uit.

Laat verlichting voor je werken

Voor- en achterkamer verlichting, daar doen we niet meer aan. Natuurlijk hebben we op zijn tijd een helder lichtpunt nodig en hiervoor zijn diverse toepassingen mogelijk. Je kunt kiezen voor (LED) spots, geïntegreerd in het plafond (mooie, maar bewerkelijke optie), of spots vanaf staande lampen. Een staande lamp is zo gek nog niet. Het is een uiterst praktische lichtbron, die verplaatsbaar is wanneer het uitkomt, zonder drastische verleggingen van kabels en snoeren.

Sfeervolle verlichting

Een staande lamp zorgt zowel voor sfeerverlichting, waarnaast het tweede, vaak wat kleinere, lampje een schitterend alternatief vormt als leeslamp.

Staande lampen heb je in alle soorten en maten. Van Retro lamp, tot klassiek of juist moderne lamp. Voeg er enkele vloerlampen, een hanglamp en wat trendy schemerlampen aan toe, en je komt al een heel eind. Geen zin in hanglampen? In principe zijn door de overig genoemde lampen, hanglampen vrijwel overbodig … maar gezellig is het natuurlijk wel; vooral boven de eettafel.

Meer lampen:


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

------