Geen last meer van ongedierte in huis

Niets is zo fijn als een zachte bries die door je openstaande, tuindeuren naar binnen komt op een warme zomerdag. Maar wat is het vervelend als er ook onwelkome gasten als vliegen, muggen en wespen binnenkomen! Voor een goed ventilatie in huis is het belangrijk de ramen open te doen, dit zorgt ervoor dat de lucht in huis gezuiverd wordt, wat enorm belangrijk is voor je gezondheid. Als de temperatuur in de zomer flink omhoog schiet, slaap je natuurlijk met het raam open, maar slapen met zoemende en prikkende muggen is ook niet te doen.

Een goede nachtrust is belangrijk om overdag goed te kunnen functioneren op je werk en je dagelijks drukke leven. Er zijn verschillende horren en iedere hor heeft dezelfde functie namelijk ervoor zorgen dat je ramen en deuren open kunnen blijven zonder dat er ongedierte naar binnen vliegt!

Verschillende soorten horren

Horren speciaal voor het raam

  • Inzethor

De inzethor, word gebruikt voor draai- en kiepramen. Deze hor is ideaal omdat hij geen moeilijke montage behoeft. De inzethor werkt met een simpele klem methode, de inzethor plaats je met een simpele beweging in en uit je raam.

  • Vaste hor

De vaste hor, is uitermate geschikt voor smalle kozijnen doordat je hem vlak tegen het kozijn kunt monteren, de vaste hor is op veel manieren te monteren.

  • Rolhor

De rolhor beschikt over een techniek die ervoor zorgt dat de het stevige gaas langzaam naar boven rolt. Deze hor kan je plaatsen op dakramen, draai-, kiepramen en schuiframen.

  • Inzet rolhor

De inzet rolhor is eenvoudig te plaatsen zonder dat de boormachine nodig is!

Horren speciaal voor deuren

  • Plissé hordeuren

De plissé hordeur staat bekend om zijn fraaie en strakke uitstraling, ook is de plissé hordeur eenvoudig te monteren en demonteren waardoor je hem in de koude maanden eenvoudig kunt verwijderen. Het unieke aan de plissé hordeur is het vouwsysteem.

  • Rol hordeuren

De rolhordeur, is eenvoudig in gebruik deze rolt automatische open en dicht.

  • Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is een hordeur met verschillende mogelijkheden, deze hordeur is verkrijgbaar in een basis uitvoering, en kan met verschillende opties worden aangevuld zoals een optie om zelf te sluiten, en een aanvulling om de hordeur naar binnen en naar buiten te duwen.

  • Schuivende hordeur

De schuivende hordeur heeft een speciaal magnetisch ophangsysteem, deze hordeur is perfect voor grote deuropeningen hij is licht en eenvoudig te bedienen.

Eenvoudig online bestellen

Bij Creon kunt u alle horren eenvoudig op maat bestellen. Als u meer informatie wilt kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom of vast een kijkje nemen op de website http://www.creon-kozijnen.nl/horren.html.