займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Partner naar een verzorgingshuis?

Jarenlang deel je je leven met elkaar. Er kwamen kinderen, er volgenden vakanties, dromen werden waar gemaakt, de kinderen kregen aanhang en er kwamen kleinkinderen. En jullie? Jullie wereld draaide om familie en ‘cocooning’. Genieten van het leven wat dit jullie beiden te bieden had. Maar langzamerhand merkte je kleine veranderingen aan je partner. Psychische, lichamelijke- of beide veranderingen. Je partner bleek dementerend te zijn, Alzheimer was de uitslag. Of iets anders. De situatie werd niet langer houdbaar thuis en het rouwproces, om wat eens was, werd volledig op het moment dat je partner naar een verzorgingstehuis moest gaan.

Verzorgingstehuis opname

Als de vertrouwde partner, meer eigen dan wie dan ook, transformeert in een persoonlijkheid die ons volstrekt onbekend is -met vlagen van herkenbaarheid- dan doet dit niet alleen immens pijn, het is echter ook zeer verontrustend en de woonsituatie kan volstrekt onleefbaar worden op de duur voor de andere partner. Dit doordat de dementerende dolend wordt, dementerend waarbij er sprake kan zijn van agressief en achterdochtig gedrag. Vaak is de enige oplossing dat de dementerende uit huis wordt geplaatst en de broodnodige verzorging ontvangt vanuit een verpleegtehuis – bij voorkeur in de eigen leefomgeving.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

------