займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Houten jaloezieen, de optimale sfeermaker

Houd je van licht en zonnewarmte in huis, maar wil je het wel zo goed mogelijk kunnen doseren? Klassiek is natuurlijk het werken met vitrages en gordijnen, maar je regelmogelijkheden zijn dan beperkt. Je natuurlijke lichtinval reguleer je het best met jaloezieën of lamellen. Als je dan ook nog een voorkeur hebt voor de chique allure en de warme kleuren en patronen van een natuurproduct als hout, dan zijn houten jaloezieen zonder meer een goede keuze. Zeker als je ze in verschillende kleuren en geheel op maat kunt laten maken.

Past in ieder interieur

Hout staat in elk interieur, ook in de meest strakke en moderne. Het zijn de mooie natuurlijke houttinten en de nerfstructuur die nooit hetzelfde is, die ervoor zorgen dat hout een levende indruk maakt. Hout voegt warmte aan je interieur toe, in je meubilair, je vloer of je kasten. Als je ervoor kiest om je lichtinval te reguleren met houten jaloezieen, dan kies je voor een duurzame oplossing. Je huis profiteert van de warme en chique uitstraling die ze met zich meebrengen. Wat onderhoud betreft hoef je je nergens zorgen over te maken. Van tijd tot tijd met een nat doekje afnemen is voldoende, en dat vele jaren lang.

Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten

Welke kleur hout heeft je voorkeur? Houd je van een lichte, blanke kleur, of zoek je de warmte van teak of het donkere van walnoot? Houten jaloezieen worden in diverse kleuren gemaakt. Wil je de ladderband in een vergelijkbare kleur of wil je spelen met subtiele contrasten? Ook hier is maatwerk mogelijk.

Om houten jaloezieen echt op maat te kunnen maken, is het van belang dat je leverancier je exact duidelijk maakt welke maten ze van je verlangen. En dat is nou net waar Creon Kozijnen in uitblinkt.

Makkelijk online bestellen voor een scherpe prijs

Creon Kozijnen maakt houten jaloezieen van duurzaam hout en vervaardigt ze op maat in eigen land. Omdat we niet investeren in dure showrooms, kunnen we onze prijzen scherp houden en daar profiteer je van. Wij geven precies aan welke maten we van je nodig hebben. Bel gerust als je extra advies nodig hebt of nog met vragen zit. Weet je niet zeker of een bepaalde kleur in je interieur past? Bestel dan een kleurenstaal, die we je vergoeden bij je uiteindelijke bestelling. Houten jaloezieën op maat bestellen, we willen het je zo makkelijk en voordelig mogelijk maken.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl