займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Back to basic met beton

 

De betonlook is al tijden niet meer weg te denken uit ons interieur. Jaren geleden werd beton alleen gekozen voor in garages maar inmiddels is beton overal te vinden: in de keuken, in de woonkamer, slaapkamer en zelfs in de badkamer. Beton kan in die ruimtes zowel gebruikt worden voor de vloeren, wanden als voor accessoires. Het is niet verstandig om alle drie van beton te doen, maar te kiezen voor wat het beste bij jou en je interieur past.


Leg de basis met een betonvloer
Het mooie aan beton is dat het niet past bij één enkele stijl. Hoewel beton kenmerkend is voor de industriële woonstijl, is het ook heel goed te combineren met een modern, romantisch of juist stoer interieur. Wil je een rustige basis in je interieur? Kies er dan voor om de betonlook terug te laten komen in de vloer. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een PU gietvloer. Deze strakke, betonachtige, gietvloer is niet alleen erg duurzaam, maar is daarnaast ook nog eens zeer sterk en flexibel. Bent u ook op zoek naar een PU gietvloer van uitstekende kwaliteit? Kies dan bijvoorbeeld een kwaliteitsvloer van is Stone Gietvloeren.


Style het met accessoires
Heb je geen betonlook vloer maar wil je toch beton toevoegen aan je interieur? Kies dan voor betonnen woonaccessoires, zoals een lamp of kaarshouder. Heb je al beton, maar wil je het wat huiselijker maken? Combineer het dan met hout, bamboe of andere natuurlijke materialen voor een sfeervolle geheel. Ook zachte stoffen staan erg mooi bij betonnen accessoires.


Maak het bijzonder met een betonwand
Een andere optie om beton toe te voegen aan je interieur is door een betonwand toe te voegen aan je woning. Dit geeft een prachtig resultaat in elke ruimte: of het nu gaat om de badkamer of om de keuken: een wand van beton geeft het interieur nét dat beetje extra. Om een prachtig robuust effect te verkrijgen kun je het beste kiezen voor Beton Ciré. Bij dit ambachtelijke materiaal zie je de hand van de bewerker terug voor een unieke en stoere wand.

 

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl