займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Hemden in boordmaat 40

 

Een overzicht van onze hemden in maat 40. De bekendste merken en de beste kwaliteit overhemden met een boordmaat 40 voor jou geselecteerd op overhemden.com.

In het wereldje van de overhemden wordt er vaak gegoocheld met begrippen die de leek niet altijd begrijpt: pasvormen, maten, modellen, slim, regular of tailored fits… Maar hoe weet je of een hemd je gaat passen of niet? Wat betekent een boordmaat 40 en is een hemd in maat 40 echt wat jij nodig hebt?

Maat 40 overhemden kiezen en kopen

Hierboven zie je al onze overhemden en shirts met een maat 40. Om correct te zijn moeten we eigenlijk spreken van een boordmaat 40 trouwens, maar daarover lees je hieronder meer. In elk geval hebben we zoals voor de rest van onze collectie ook al onze shirts en overhemden met maat 40 zo overzichtelijk mogelijk gerangschikt en gepresenteerd. Met behulp van de filters in de linkerkolom gaat het zoeken naar een overhemd met boordmaat 40 snel en vlot en vind je meteen de stijl van hemden die je zoekt.

Wie bij ons koopt mag rekenen op onze vertrouwde kwaliteit en service. Daarom kennen we zelf elk overhemd in onze collectie tot in de kleinste details. We controleren de kwaliteit van de gebruikte stoffen, de weeftechnieken en de afwerking. Enkel zo kunnen we onze klanten verzekeren dat ze steeds tevreden zullen zijn met hun aankopen van overhemden. Voor wat betreft overhemden in boordmaat 40 hebben we een ruime keuze met hemden voor elke gelegenheid en voor elk type man, welke pasvorm of stijl je ook zoekt.

 

Wat betekent een maat 40 bij een overhemd?

Zoals we hierboven al schreven is een ‘maat 40’ eigenlijk geen correcte aanduiding voor een overhemd. In Europa en Amerika worden hemden vrijwel altijd aangeduid op basis van hun boordmaat. Die bepaalt dan meteen ook de verhouding voor de rest van het hemd. Als jouw boordmaat (nekmaat) een maatje 40 is dan kan je er vrijwel zeker van zijn dat al de hemden op deze pagina ook qua mouwlengte en shirtlengte de voor jou juiste verhoudingen zullen hebben. Test bij het passen van een hemd met andere woorden steeds de boord of kraag. Zit die te strak? Of juist te los? Dan zal je overhemd wellicht ook niet goed zitten.

Is een maat 40 overhemd niet te groot?

Hoe weet je of 40 de juiste boordmaat is voor jouw nieuwe overhemd? Natuurlijk kan je de maten zelf nameten (als je eraan denkt ruimte te laten voor een eventuele das) maar hoe groot is de marge? Dat hangt voornamelijk af van het feit of je het hemd in je vrije tijd zal dragen of eerder voor professioneel of zakelijk gebruik.

Bij eerder formele gelegenheden draag je immers meestal een das en hou je ook de bovenste hemdsknopen gesloten. Draag je het overhemd in je vrije tijd dan heb je misschien geen boordmaat 40 nodig. Door de bovenste knopjes los te laten krijg je genoeg ademruimte en door een maatje kleiner te kiezen zal het hemd op de rest van je lichaam ook strakker en stijlvoller ogen.

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

------