займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Kastanje tuinafsluiting

Ben je op zoek naar een nieuwe afsluiting voor je tuin? Dan is een kastanje tuinafsluiting misschien iets voor jou. Deze omheining wordt steeds populairder omdat het tal van voordelen biedt. Het is uitermate duurzaam, goedkoop, heeft geen onderhoud nodig en ziet er ook nog eens goed uit.

 

kastanje tuin

De meest voorkomende tuinafsluiting in kastanjehout die je zal tegenkomen is die met gekloofde latten. Deze afsluiting wordt voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van weides, vijvers en parken. Het geeft een landelijke sfeer en daarom is het ook zo populair bij natuurlandschappen. Deze kastanje tuinafsluitingen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar en koop je op rollen van 10 meter. Je moet het je voorstellen als een soort mat van allemaal gekloofde kastanje latten die met ijzerdraad aan elkaar zijn vastgemaakt.  Deze worden dan rechtgezet met ondersteunende kastanje palen. Om dan het geheel af te werken kan je een kastanje poortje kopen die een doorgang maakt in je omheining.

 

 

kastanjeOmdat kastanjehout zo duurzaam is worden er tegenwoordig ook moderne tuinafsluitingen mee gemaakt. Zo kunnen de mensen die niet van een landelijke sfeer houden ook genieten van de duurzaamheid van kastanjehout. Deze kastanje omheiningen kan je net zoals alle andere vinden in verschillende hoogtes en breedtes. Kies voor een hoge afsluiting als je van privacy en schaduw houdt of kies voor een lage als je een open sfeer wil creëren.

 

Wat kost een kastanje tuinafsluiting ?

Zoals ik al zei is een kastanje tuinafsluiting zeer goedkoop. De prijs is afhankelijk van de hoogte, afstand tussen de latten en het aantal meter. Deze prijs ligt tussen de € 7 en € 11 de lopende meter voor de tuinafsluiting met gekloofde latten. Voor de iets modernere look betaal je net iets meer omdat het hout ook bewerkt is en de productiekosten veel hoger liggen. Deze prijs hangt ook weer af van dezelfde factoren en zal schommelen tussen de € 100 en de € 200. Meestal zijn ze 2 meter breed. 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

------