займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Extra lange t-shirts die je toch stijlvol kunt dragen

Extra lange t-shirts zijn misschien wel nog moeilijker stijlvol te dragen dan gewone t-shirts. Vooral mannen van een iets oudere generatie vinden trouwens dat je geen enkel t-shirt stijlvol kunt dragen. Zij zien t-shirts nog steeds als een vorm van onderkledij die je hoogstens binnenshuis zo kunt dragen, of misschien op vakantie in een zuiders land. Jongere mannen kiezen echter massaal voor een ruime variatie t-shirts die ze voor de meest diverse gelegenheden kunnen dragen. In de warme seizoenen is het t-shirt dan ook het kledingstuk bij uitstek voor de gemiddelde man. Maar wat nu als je geen gemiddelde man bent? Wat als je een extra lange man bent bijvoorbeeld? Kan je dan ook mooi passende t-shirts vinden?

T-shirts van ShirtsofCotton

 

Grote man, extra lange t-shirts

Je kan geen modeboekje openslaan of je wordt geconfronteerd met het steeds weerkerende stijladvies: koop je kledij zo strak mogelijk. Het is ook niet zomaar een basisadvies van modespecialisten. Strakke kledij ziet er nu eenmaal scherper en stijlvoller uit dan kledij die te los om het lichaam zit. Maar de strakste maat is niet voor alle mannen de beste maat, dan toch niet op het gebied van t-shirts. Lange mannen mogen soms een maatje meer kiezen en een lang maar iets minder strak t-shirt selecteren.

Maar wil dat zeggen dat je zelfs een t-shirt uit de supermarkt probleemloos kunt dragen als het een maatje te groot is? Waarschijnlijk niet. Extra lange t-shirts kunnen er goed uitzien als ze mooi ontworpen zijn. Dat wil zeggen, een mooie pasvorm en een hip design zijn wel degelijk belangrijk. Als je extra lange t-shirt aan die twee eisen voldoet dan weet je als man zeker dat je jezelf ermee kunt tonen op allerlei gelegenheden, van een feest met vrienden tot een vergadering met je collega’s (tenzij das en pak op jouw bedrijf de norm zijn natuurlijk). T-shirts voor lange mannen bestaan dus, maar de juiste keuze maken is wel belangrijk.

Zeker voor lange t-shirts is een mooi design verplicht

Fabrikanten van t-shirts hebben het begrepen, als ze hun klanten willen overtuigen een iets duurdere prijs te betalen voor een mooi t-shirt dan moeten zowel de pasvorm als het design goed zitten. Daarom drukken ze tegenwoordig vaak al op het etiket een aanwijzing waardoor je als lange slanke man weet dat dit een t-shirt voor jou is. Lees je iets als ‘tall size’ of ‘long’ op het etiket dan wil dat zeggen dat het t-shirt ontworpen werd voor lange slanke mannen. Zulke t-shirts zitten meestal niet bijzonder strak, toch sluiten ze goed genoeg rond het lichaam om geen vormeloze indruk te maken.

Waarom die longshirtspas tegenwoordig een apart item in kledingcollecties zijn is niet helemaal duidelijk. Zijn er meer lange mannen op de wereld? Lichaamslengte evolueert natuurlijk dus dat is mogelijk een deel van de verklaring. Tegelijk hebben fabrikanten dankzij het internet waarschijnlijk ook ontdekt dat de doelgroep van lange slanke manen een niet onbelangrijke niche is. Daarom vind je ook bij ShirtsofCotton een uitgebreide collectie lange t-shirts met mooie designs. 


Adverteren op deze website

Copyright © 2017 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support