займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Mooie bureau's van Steigerhout

Steigerhout is een mooi natuurlijk houtproduct, vervaardigd van vurenhout. Inmiddels zijn we al lange tijd gewend aan de benaming “steigerhout”, maar waar komt deze naam nu exact vandaan? Het gaat om hout van steigers. Bouwsteigers wel te verstaan. Doordat ‘steigerhout’ ongekend goed weerbestendig is en langdurig functioneel blijft, is deze houtsoort zeer populair in de bouw.

Vintage of nieuw?

Op dit moment zijn er vele webshops waar designmeubelen van gebruikt steigerhout (vintage) verkrijgbaar is, maar natuurlijk is niet ieder steigerhout-product ooit daadwerkelijk gebruikt ‘in de bouw’ – de meeste niet zelfs.

Waarom is steigerhout nu zo mateloos populair? Door de natuurlijke uitstraling. Wordt steigerhout bewerkt, dan nog blijft het zijn natuurlijke charme houden. Vaak wordt het hout gecombineerd met andere natuurlijke materialen, zoals metalen buizen bijvoorbeeld.

Steigerhout voor thuis ‘kantoor’

Best behoorlijk uniek te noemen zijn de steigerhouten bureau’s van webwinkel “SteigerhoutPassieShop”. Want het is bijna een onmogelijke opgave om steigerhouten bureau’s te vinden. Meubelen, tafels, keukenbladen en stoelen: geen probleem, maar bureau’s? Dat is pas een ander verhaal.

Steigerhouten-Bureau-Lucas met buis

Een excellent voorbeeld van een zeer eigentijds “steigerbuis bureau”, met houtenblad en metalen buis onderstel.

Ook aan de aller jongsten is gedacht, want wat is een kinderkamer tegenwoordig zónder bureau? Precies! Hier shopt u voor kinder bureau’s van steigerhout!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl