займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Hoogslapers, de wens van uw kind!

Jonge kinderen, tot hun derde of vierde levensjaar, zijn in de meeste gevallen nog niet toe aan een hoogslaper (uitzonderingen daar gelaten). Het wil tot het vierde levensjaar nog wel eens voorkomen dat een kind uit bed valt (welke ouder kent het niet; je hoort je kind keihard schreeuwen en huilen omdat het uit bed is gevallen). Natuurlijk zijn er voldoende hoogslapers die voorzien zijn van een opstaande rand, maar dan nog; je kind moet ‘s nachts ineens naar het toilet en durft ineens het trappetje niet af, of stapt mis (klein als zij zijn!). Voor hen zijn leuke peuterbedden/ kinderbedden het meest geschikt.

half stapelbed met trap

Heeft je kind de kleuterleeftijd echter bereikt, dan zul je merken dat je kind ineens heel andere verlangens heeft zodra het in groep 1 zit! Ineens wil jouw zoon of dochter óók die leuke slaapkamer attributen die een vriendje/vriendinnetje van school ook heeft (en dezelfde schoenen/ jas/ tas). Je zult zien: Groep 1 verandert je kind ineens behoorlijk!

Kinderbedden te koop: Autobed voor jongens peuters

Stapelbed? Tof!

Stapelbedden spreken kinderen altijd tot de verbeelding: met een stapelbed kun je alle kanten uit. Je kunt kiezen voor een dubbelbed, wat geweldig leuk is als er logé’s komen, of waardoor er 2 kinderen op de kamer kunnen slapen. Maar er zijn ook veel stapelbedden te koop met een bureau, of speelruimte onder het bed. Het is maar net waar je kind voor kiest.

Is de kans klein dat er logeetjes komen bij je kind, dan is een stapelbed met overige funcitie (zoals het bureau) een zeer handige optie. Laat je kind zijn eigen keuze maken, maar zorg wel dat hij alle afwegingen meeneemt (leg de opties voor, hieruit zal blijken wat voor hem belangrijk is).

kindermeubels van Emob

Geweldig stapelbed voor meiden! Een werkelijk droombed voor jonge dames vanaf 4 of 5 jaar oud. Geweldig!

We verwijzen je graag door naar de fantastische collectie van Emob.eu voor het shoppen naar het ultieme bed voor je kind, tegen betaalbare prijzen!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl