займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

De architect als centraal punt in de bouw

Er is op bouwtechnisch gebied steeds meer mogelijk. Van heetwaterkranen tot betere vormen van muurisolatie. Elk deel van de sector ontwikkelt constant iets nieuws. Wie de lijst van leveranciers van Architectenpunt bekijkt, ziet direct hoe breed de bouwsector. Maar wie brengt alle nieuwe mogelijkheden naar de nieuwe huizen en gebouwen? Juist, de architect.

Een cruciale rol

De architect is de persoon waar alle lijnen van de bouw samenkomen. Hij/zij moet er voor zorgen dat de nieuwste toepassingen geruisloos geïntegreerd worden. Als hij het niet deed, zouden de fabrikanten veel meer moeite hebben om hun innovaties aan de man te brengen. Dat zou maar sporadisch lukken, omdat alle huizenbezitters apart van elkaar zouden moeten worden overtuigd. De architect zit tussen de uitvinder en de uitvoerder (de aannemer) in: hij zorgt ervoor dat de modernste mogelijkheden (grootschalig) op de markt worden gebracht. Dat is goed voor de fabrikanten en goed voor de bewoner/huizenbezitter. Diens leefcomfort wordt er door vergroot. Daarmee vervullen architecten een cruciale en onmisbare rol in de woningbouw.

 

Architect aan het woord

 

 

Voor de wetgeving

De cruciale rol geldt niet alleen voor de toepassing. Hetzelfde geldt voor de eisen van de wet. Stel je voor dat alle fabrikanten de nieuwe overheidseisen verder ontwikkelen, terwijl de architecten alleen maar de oude methoden in hun bestek zouden opnemen. Dan zou er bijvoorbeeld van energiezuinige woningbouw niets terecht komen. Ook hier blijkt de centrale positie van de architect. Hij zorgt voor de daadwerkelijke uitvoering van de wetten in de bouwsector. Kortom, de architect is een onmisbare schakel voor alle partijen.

 

Bron: Architectenpunt.nl


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl