займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

De mooiste mokken en kopjes

U kent het vast wel; bent u opbezoek bij een bedrijf, dan krijgt u koffie aangeboden uit bedrijfskopjes. Soms zien deze er zo fraai uit, dat het eigenlijk een hebbeding is geworden. Kopjes bedrukken en weggeven als cadeautje komt vaak voor in het bedrijfsleven. Wilt u echt graag een dergelijke mok of kopje hebben, vraag er dan gewoon om bij het betreffende bedrijf; in menig geval is men nog bereidwillig ook!

Weggevertje

Wat ook met regelmaat voorkomt is dat mokken of fraaie theeglazenk uitgedeeld worden bij speciale gelegenheden en evenementen, zodat de gast of klant een aandenken heeft. De gast, klant of zakenrelatie zal blij zijn om dit cadeautje te ontvangen. Dit geschenk is namelijk voor iedereen goed bruikbaar. De bedrukte kopjes worden ook vaak gebruikt door collega’s in de bedrijfskantine. Ook in de horeca wordt er veel gebruik gemaakt van bedrukt servies. Een kopje met logo ziet er namelijk extra professioneel uit. Het is een goede manier om de huisstijl van een bedrijf door te voeren, omdat deze bijna dagelijks gebruikt worden.

Bekijk het assortiment van Lavista Relatiegeschenken om een variant uit te kiezen die bij jouw onderneming past.

Fotomokken bedrukken

 

Redenen om kopjes te laten bedrukken bij Lavista Relatiegeschenken

Er zijn verschillende redenen om te noemen op een bestelling te plaatsen via Mokken.nl. De kopjes zijn ten eerste gemaakt van hoogwaardig porselein en worden voorzien van bedrukkingen van topkwaliteit. Je kunt bovendien altijd kosteloos een kopje met jouw opdruk ontvangen om te zien of het aan jouw verwachtingen voldoet. Vervolgens bepaal jij of je meer wilt laten bedrukken door Lavista Relatiegeschenken.

Bij ons geldt: hoe meer kopjes je laat bedrukken, hoe scherper de prijs per stuk. Jouw bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Bestellingen met een orderwaarde van boven de €150 worden binnen de Benelux zelfs gratis bezorgd.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl