займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Geurkaarsen en meer… Online Bolsius kaarsen kopen

Met de wintermaanden & feestdagen in het kielzog, is de tijd van gezellig geurkaarsen plaatsen weer aangebroken. Bolsius kaarsen biedt ook komend winterseizoen weer een prachtig scala aan geurkaarsen & meer. Lees je mee? En.. je kunt meteen online kaarsen kopen, wel zo gemakkelijk..

Kaarsen: trends en kleuren
Kaarsen zijn al eeuwen oud. En al vanaf het begin wordt geëxperimenteerd met materiaal, kleur en geur. Tegenwoordig is een kaars niet meer bedoeld als een primaire bron van licht en warmte, maar vooral als sfeerbrenger en woonaccessoire. En er wordt ook in deze eeuw nog flink ontwikkeld aan kaarsen. In dit artikel leest u de top 5 trends op het gebied van kaarsen.

Trend: kaarsen in glazen en naturelkleuren

Trend #1: Geurenkaarsen: keuken, bloemen en fruit
Geurkaarsen zijn in. En het aanbod is ook enorm. Een bijzondere ontwikkeling is dat geurkaarsen steeds meer in glazen potjes worden verkocht. Dit geeft een luxe uitstraling aan de kaarsen. De trends op het gebied van geurkaarsen zijn:

  • Keuken. Geuren als Vanille, Mokka, Coffee en Appeltaart zijn een trend op het moment. Deze geuren geven een vertrouwelijke en gezellige geur.
  • Bloemen. Sering, Lavendel en Roos zijn dé geuren op het moment voor geurkaarsen.
  • Fruit. Fruitgeuren geven een frisse geur af in huis en doen het daarom goed op het moment. Populaire fruitgeuren zijn: Blueberry, Raspberry en Appel.

Bescheiden zijn hoeft niet meer. De trend is om grote accessoires te plaatsen en.. direct online kaarsen kopen is wel zo handig.

Trend #2: Kleuren: rustig, naturel en klassiek

Kaarsen zijn er in alle kleuren. Van wit tot fel roze. Maar de trend dit jaar is rustig en klassiek. De kleuren voor dit seizoen zijn: gebroken wit, donkergroen, taupé en grijstinten. Ook rustieke kleuren zijn in.

Trend #3: Glas

Kaarsen in glas zijn populair geworden in Amerika en deze trend bereikt nu ook Nederland. We zien veel kaarsen in potjes, met en zonder deksel. Ook komen er steeds meer luxe waxinelichthouders op de markt die inspelen op de woontrend van het moment: luxe.

Trend #4: Groot, groter, grootst!
Vervang eens de klassieke 5-set kaarsen door één grote stompkaars. U creëert meer rust én geeft uw woning een moderne tint.

Trend: bolkaarsen en rustieke kleuren

Trend #5: bolkaarsen

Kaarsen hoeven ook niet meer de klassieke rechte vorm te hebben. Een trend op het gebied van wonen is rond. Ronde stoelen, ronde tafels, ronde bedden én bolkaarsen. Verkrijgbaar in verschillende groottes. De kaarsen complimenteren de ronde vormen van de trendy meubels en accessoires van het moment.

Kunt u in uw reguliere winkel niet de kaarsen kopen die u zoekt? U kunt ook online uw Bolsius kaarsen kopen bij Kaarsenshop.com.

Meer wonen & lifestyle: Online woonwinkel

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl