займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Afrekensystemen voor catering en evenementen

Bedrijfsnaam / Auteur: Dutch Solutions
Website: afrekensystemen voor catering en evenementen, Kassasysteem restaurant, kassasysteem, iPad kassasystemen, ipad kassasysteem
Vestigingsplaats: Assen
Telefoon: 0592310578

Vanuit catering organisaties en evenementen bureaus krijgen wij vaak de vraag of het niet mogelijk is om voor een korte periode een afrekensysteem te huren. Het afrekensysteem zou dan tevens de mogelijkheid moeten bieden om mobiel te kunnen bestellen en afrekenen.
Indien u de beschikking heeft over een Pc en afreken printer dan kunnen wij u assisteren bij het invoeren van de gewenste artikelen. Nadat de software en produkten database zijn geïnstalleerd op uw Pc verzorgen wij een online instructie van het kassasysteem.
Voor een nadere kennismaking met het iPos bestel- en afrekensysteem kunt u contact opnemen met ons. Ook zijn wij graag bereidt om voor een toekomstig evenement een vrijblijvend voorstel te maken. U zult versteld staan van de lage kosten van de iPos afrekensystemen voor een tijdelijk evenement.
Neem gerust contact op voor meer informatie:
Telefoon 0592310578
E-mail contact@cash-care.nl

Meer horeca: HACCP informatie


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl