LED verlichting

LED verlichting is tegenwoordig een grote aanwinst voor de inrichting van uw woning. LED verlichting is wellicht nog relatief prijzig in aanschaf, maar als u de cijfers en feiten over dit type verlichting kent, dan zult u zich verbazen over hoezeer kosten en energiebesparend het is.

Wist u dat er bijvoorbeeld bij een traditionele gloeilamp maar 5% van de totale energie wordt omgezet naar licht? De overige 95% gaat dus gewoon verloren.

LED lampen zijn elektronische lichtbronnen met een veel hoger rendement. Het gaat wel 50 keer langer mee dan bijvoorbeeld een gloeilamp en bevat géén schadelijke stoffen. Ook wordt dit type verlichting niet warm en is daardoor veilig voor de kinderen.

Mede door de bovenstaande punten heeft de EU verboden dat gloeilampen nog worden verkocht. Het zijn pure energie verslinders en slecht voor het milieu. LED lampen daarentegen zijn recyclebaar.

Als u op zoek bent naar voordelige en mooie led verlichting, dan is het absoluut de moeite waard om even te kijken op LEDlamp.nl. Hier staan honderden soorten LED lampen overzichtelijk weergegeven en te koop voor zeer voordelige prijzen.

Hieronder enkele voorbeelden van LED verlichting die wij zoal leveren:
Hanglampen, kroonluchters, vloerlampen, tafellampen, buitenverlichting, wandlampen, plafondlampen en LED spots. Werkelijk alles is tegenwoordig verkrijgbaar op gebied van Led verlichting.