Steigerhout Tuinmeubelen – Steigerbuis Tafel

Steigerhout tuinmeubelen hebben de afgelopen jaren flink hun opmars gemaakt binnenshuis & in de tuin. Zowel in horeca-gelegenheden als in de privé situatie verschijnen steeds vaker riant opgestelde lounge hoeken van steigerhout. Lees meer…

Zomer Trends Steigerhout tuinmeubels

Met de zomer in aantocht trekken we voorzichtig weer naar buiten, de tuin wordt onderhanden genomen en er worden weer plannen gemaakt voor een eventuele herindeling van de tuin. Heerlijk! Hebt u er ook zo’n zin in? Vergeet hierbij niet uw tuinmeubilair. Wilt u dit jaar echt uw tuin een verfrissende eigentijdse inrichting geven, dan mag een set steigerhout tuinmeubelen eigenlijk niet ontbreken. U kunt met een steigerhout lounge hoek een intieme, riante plek creëren binnen uw tuin, waar het comfortabel toeven is en u op uw gemak bezoek kunt ontvangen. Binnen de steigerhout tuinmeubelen ontwerpen verschijnen met regelmaat nieuw trends: nieuw dit seizoen is de steigerbuis tafel.

De steigerbuis tafel heeft een steigerhout bovenblad, het onderstel is gemaakt van steigerbuizen. Om het bovenblad in goede conditie te houden kunt u gebruik maken van steigerhout beits. De steigerbuis tafel is een echte blikvanger binnen een steigerhout lounge hoek. Het materiaal is hergebruikt en geeft hierdoor een authentieke look.

Steigerhout meubelen voor binnen en buiten

Op de website www.steigerhouttuinmeubels.nl treft u niet alleen tuinmeubelen, maar ook steigerhouten meubelen voor binnenshuis. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats waar steigerhouten meubelen op maat gemaakt worden. Bezoek voor meer inspiratie de website!

Tuin ideeën en tips? Bezoek onze special