займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Fan van street art

Houd jij ook van street art en zou jij het ook graag in huis willen hebben hangen? Neem dan eens een kijkje op de website Streetart.nl. De oprichters van deze site zijn zelf grote fans van deze kunstvorm en vonden het erg jammer dat het in Nederland zo lastig was om dit soort kunst te kopen. In andere landen wordt deze kunststroming al steeds meer mainstream, maar hier lopen we wat dat betreft nog een beetje achter. Maar met de website streetart.nl proberen de oprichters ervan hier verandering in te brengen. Ze willen er zo voor zorgen dat street art niet alleen bekender wordt bij meer mensen, maar ze willen het voor liefhebbers ook gemakkelijker maken om kunst uit deze stroming aan te schaffen.

Kunstenaars van street art

Voor hun website werken deze mensen samen met verschillende kunstenaars die street art maken. Zij maken unieke werken voor de verkoop op deze site, alles wat te koop wordt aangeboden is dan ook gesigneerd en genummerd, zodat je zeker weet dat je een uniek werk in huis hebt. Het allermooiste voor de klanten is dat alles tegen zeer gunstige prijzen verkocht wordt. Hierdoor wordt het voor veel mensen betaalbaar om originele street art aan te schaffen. Een van de kunstenaars van wie street art verkocht wordt, is Pure Evil. Deze uit Engeland afkomstige street artist raakte in Californië geïnspireerd door andere straatkunstenaars en werkt sindsdien voornamelijk met spuitbussen en met stencils. Voor streetart.nl maakte hij onder andere een aantal zeer bijzondere portretten van Audrey Hepburn. Deze zijn allemaal met de handgemaakt, dus absoluut uniek. Voor een zeer schappelijke prijs kun je een van deze kunstwerken via de website aanschaffen. Naast Pure Evil verkopen ze ook nog street art van andere kunstenaars, dus kijk eens op streetart.nl en laat je verrassen.

 Meer kunst & styling


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl