займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Dekbedden specialist

NicheCommerce BV lanceert haar nieuwe website dekbedden.nl 

24-05-2013 Amsterdam – Onlangs is er een nieuw webwinkel gestart dat zich speciaal richt op dekbedden. De website dekbedden.nl is een nieuw initiatief dat zich door haar specialisatie wil ontwikkelen tot het adres voor een ieder die opzoek is naar een nieuw dekbed.

Seizoen Dekbedden

De website is het nieuwste concept van NicheCommerce BV uit Amsterdam die met haar team van ervaren internetondernemers zich nu speciaal wil richten op de markt van dekbedden. Een van de drie medeoprichters, Joyce Caradonna verklaart:“Met dekbedden.nl willen we ons echt specialiseren op het gebied van dekbedden. We willen de klant graag echt verder helpen in de ruime keuze die er tegenwoordig is. Het is allang niet meer slechts een winter- of een zomerdekbed, zo zijn er nu de populaire vierseizoenen dekbedden, valt er te kiezen uit vier verschillende warmteklassen en dan is er ook nog een keuze te maken in uit verschillende dekbedvullingen. Door gemakkelijke filtermogelijkheden, overzichtelijke navigatie, productreviews van andere klanten en uitgebreide productinformatie geven we de bezoeker de kans om tot de juiste keuze te komen die past bij zijn eisen.”

Een combinatie van bekende merken en een eigen label

Sinds de recente start hebben al een groot aantal bezoekers hun weg weten te vinden naar de website van het bedrijf. Dit valt vooral te verklaren door de gunstige prijsstelling en het ruime assortiment, aldus Caradonna. “We hebben besloten niet te werken met een fysieke winkel of een heel groot assortiment, maar ons enkel en alleen te richten op het internet. De voordelen die we hierdoor behalen in bijvoorbeeld het kostenplaatje kunnen we direct terug vertalen naar de prijs die de klant betaalt.” Wat zich kenmerkt aan de website is dat het naast de bekende series als bijvoorbeeld de Dauna soft serie, de Sanidor serie en het Cinderella dekbed ook een flink aantal producten verkoopt van het eigen label. “Met de introductie van ons eigen label heeft te klant de optie te kiezen voor een dekbed van Nederlands fabrikant die vervaardigt is van verantwoord dons. We merken dat de vraag naar een verantwoord product steeds groter wordt onder onze klanten, met ons eigen label kunnen we dit bieden doordat we een veel beter overzicht hebben naar de oorsprong van het product.”

Betrouwbare en snelle levering via PostNL

Met de inrichting van de website wil Dekbedden.nl vooral het gemak van het bestellen via internet benadrukken. Buiten een ruim assortiment is de website bijvoorbeeld zodanig ingericht dat een viertal muisklikken voldoende zijn om van de homepage naar het bestellen van een specifiek product te geraken. Caradonna: “Klanten moeten uit hun luie stoel dekbedden van topkwaliteit kunnen bestellen. De verdere levering verloopt vervolgens via PostNL, zodat we voor onze producten een korte levertijd van 1-5 dagen hebben en soms de volgende dag al bij onze klanten in huis zijn. Mocht de klant dan nog vragen hebben kan hij of zij altijd contact opnemen met onze klantenservice die elke werkdag telefonisch en per e-mail bereikbaar is. Er mag dan ook gerust gesteld worden dat we best trots zijn op het resultaat van dekbedden.nl.”


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl