Duurzaam wonen en inrichten!

Sinds een aantal jaren zijn steeds meer mensen duurzaam bezig. Ook in wonen en interieur kun je duurzaam bezig zijn. Naast energielabels en dubbele beglazing is het hergebruiken van spullen ook een vorm van bewust leven. Gratisoptehalen.nl heeft een blog over duurzaam leven en wonen.

Do It Yourself-tips

DIY-blogs zijn enorm populair geworden! Het hergebruiken van oude spullen die je niet meer gebruikt, is goed voor het milieu en jij hebt er zelf ook plezier in! Zo staan er verschillende DIY-tips in de blog voor in en rondom het huis. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht om een schelp in een kaars te veranderen? Of wat je moet doen met al die oude cd’s die je niet meer gebruikt? Je zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden wat je met al die oude spullen kunt doen. Er wordt vaak gedacht dat DIY projecten amateuristisch uitzien, maar zelfs voor zeer strakke interieurs heb je de mooiste DIY tips. Het hoeft dus niet altijd uit te zien als een geitenwollen sokken-project.

Gratisoptehalen.nl

Hiernaast biedt de site de mogelijkheid aan om spullen die je niet meer gebruikt aan te bieden om gratis op te komen halen. Zo hebben anderen hier misschien nog plezier van en belast je het milieu een stuk minder. Het is ook handig voor de creatieveling onder ons! Vaak worden er handige spullen aangeboden zoals lege eierdoosjes, oude boeken etc. waarmee jij veel leuke dingen kunt doen in je woning. Zo kun je bijvoorbeeld een oud pallet gebruiken als tafel! En zelfs met oude boeken heb je tientallen opties om deze op een leuke creatieve manier te hergebruiken.