5 tuinartikelen musthaves

Summer is on it’s way! Buiten is het lekker lang licht en de temperaturen in Nederland stijgen boven de 20 graden. In de zomer trekken meer mensen naar buiten en maken meer gebruik van hun tuin. Als je het nog niet gedaan hebt is het nu écht de hoogste tijd om je tuin klaar te maken voor gezellige dinertjes, feestjes en power-naps buiten. Staat je tuin in bloei?

Goed zo, dan is alleen nog een gezellige tuininrichting nodig. Wij helpen je in dit artikel een handje op weg met 5 essentiële tuinartikelen musthaves. Als je deze artikelen in je buiten hebt staan is je tuin klaar voor de zomer.

5. De terrashaard of vuurkorf voor lange avonden

Met lekker weer wil je zo lang mogelijk buiten kunnen genieten, maar, ook in de zomer, wordt het ’s avonds koeler. Een terrashaard of vuurkorf zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer en gezelligheid in je tuin.

4. De parasol voor de nodige verkoeling

Zoek je een beschut plekje in de tuin? Met een parasol kun je elk moment van de dag genieten in de schaduw. Heerlijk én handig. Een parasol is namelijk eenvoudig te verzetten en je kunt hem ’s avonds weer opbergen.

3. De barbecue als succesvolume voor je tuinfeest

Wil je een tuinfeest organiseren? Leuk! En zeker als je een barbecue hebt. Zo bereid je de meest heerlijke gerechten en verras je je vrienden met je kookkunsten. Barbecues vind je in diverse groottes, kleuren en soorten.

2. Heerlijk dineren aan een goede tuinset

Een tuinset vormt de basis van iederen tuin. Hier wordt gegeten na een lange dag werken met het gezin óf met de familie ter ere van iemand zijn verjaardag. Comfortabele eetstoelen die goed aansluiten op een fijne eettafel is essentiel in de tuin. Het maakt het dineren nog aangenamer. De tuinmeubelen vind je in vele natuurlijke, maar ook frisse kleuren. Tuinmeubelmaterialen zijn: teakhout, RVS, rotan, wicker en kunstof.

1. Lounge set

De absolute musthave dit jaar is de loungeset! Je vindt hem al vaak in de Nederlandse tuinen terug. En dat is ook niet gek. Want, zie je het al voor je? Liggend op je loungeset heerlijk in de zon? Misschien alleen, met een goed boek en verfrissend drankje. Of misschien met je gezin, een spelletje spelend. Met een uitgebreide loungeset is het allemaal mogelijk.

Heb je de tuinartikelen en tuinmeubelen in huis gehaald? Dan is het tuin om écht van het buitenleven te gaan genieten. Bij Fonteyn vindt je alle bovengenoemde tuinartikelen terug in verfrissende stijlen. Kom langs, doe inspiratie op en neem direct de artikelen mee.