Green Egg – Een bbq in de tuin

Barbecueën in de tuin met de big green egg

Wat is er nu fijner dan heerlijk genieten van een lekkere barbecue in eigen tuin. Dit wordt nog leuker, en het vlees wordt nog lekkerder met de big green egg. Dit product is eivormig en heeft een goede rondom verwarming, waardoor je stukje vlees nog sneller gaar is en lekker mals wordt. Bovendien is de big green egg ook nog eens zuiniger met houtskool dit komt doordat de big green egg een groot isolerend vermogen heeft.Zo wordt barbecueën in je eigen tuin een ware belevenis.

De big green egg kan nog zoveel meer

De bigg green egg is ideaal voor een heerlijk avondje barbecueën. Het fijne van dit eivormig toestel is dat je deze het heel jaar door kunt gebruiken ook bij vorst en regen. door het grote isolerende vermogen en het heel gemakkelijk regelen van de temperatuur kun je de big green egg heel het jaar door gebruiken. Daarnaast kun je nog veel meer met de big green egg. Want naast een avondje barbecueën in de tuin kun je dit apparaat ook gebruiken om te koken grillen het bakken en roken van allerlei soorten vlees en vis. Je kunt er ook aardappelen en groenten in koken of complete maaltijden ermee bereiden. Door de goede warmte circulatie blijft de geur kleur en smaak van het eten heel goed behouden. De bigg green egg is een apparaat dat ervoor zorgt dat buiten eten en barbecueën een feest wordt.