Huis direct verkopen

Als woningbezitter kunt u in de situatie terecht komen waarin u uw huis zo spoedig mogelijk wilt verkopen. In dergelijke gevallen kunt u meerdere beslissingen nemen. Lees verder…

Voorkom financiële problemen

Uw is niet altijd even gemakkelijk gerealiseerd. Zo kunt u de gangbare weg naar de plaatselijke makelaar maken. Wat er dan gebeurt is dat de makelaar ter plekke bij u langskomt, de details opneemt van uw woning en van u de verkoopprijs wilt weten. Het is echter maar al te vaak het geval dat de prijs die u in gedachten had niet aansluit bij de huidige marktwaarde.

De makelaar zal u dan melden voor welk bedrag deze de woning te koop wil aanbieden. Komt u samen tot een realistisch bedrag, dan kan het zomaar zijn dat uw woning alsnog een half jaar tot anderhalf te koop zal staan, waarbij de maandelijkse hypotheekkosten doorlopen en u uiteindelijk zult zakken in prijs uit 'wanhoop'. Dit scenario is helaas aan de orde van de dag. 

Voorkom dat uw woning geveild moet worden doordat u de hypotheeklasten niet meer kunt opbrengen. In dergelijke gevallen loopt u ernstige financiële schade op, vooral wanneer de woning nog maar circa 10 jaar in uw bezit is en u nauwelijks eigen geld hebt ingelegd. 

Huis per direct verkopen

Er is een mogelijkheid om uw woning werkelijk snel te verkopen. Makelaars als Directa Vastgoed kunnen uw . Zij brengen uw woning niet onder op de woningmarkt, maar fungeren zelf als opkoper van uw woning. Hierdoor kan de verkoop razendsnel gerealiseerd zijn. Bezoek de website voor de mogelijkheden!