Een foto op hout is leuk voor binnen en buiten

Een foto op hout is heel mooi. Dit komt onder andere door de natuurlijke uitstraling van het hout. Een groot voordeel van cialis professional een foto op hout is dat, je de foto ook buiten kunt neerhangen. Je moet er alleen wel goed opletten dat het hout geschikt is om buiten te hangen. Als je een foto op larikshout laat maken dan weet je zeker dat deze ook geschikt is om buiten weg te hangen. De foto op hout blijft ook buiten nog jarenlang mooi. Voor een foto op hout wordt meestal vurenhout of larikshout gebruikt. De foto wordt voorzien van een white was laag dit zorgt voor bescherming van de foto en voor een mooiere weergave.

Een foto op hout is in verschillende formaten en afmetingen te bestellen

Een foto op hout is door zijn natuurlijk uitstraling erg mooi. Wil je graag een hele grote foto op hout of juist door de beperkte ruimte een kleiner formaat. Je kunt een foto op hout in allerlei verschillende afmetingen en formaten bestellen. Van heel klein zoals 30×20 cm tot ongeveer 120×180. Hout is een natuurproduct en blijft daarom ook altijd werken. Dat is helemaal geen nadeel want met je mooiste foto zal niets gebeuren. Er kunnen enkel en alleen iets groter kieren tussen de planken ontstaan, maar ook dat is helemaal niet erg. Hout leeft en dat mag je best zien.

Een foto op hout blijft jarenlang mooi

Ook een foto op hout blijft jarenlang mooi ongeacht je deze binnen of buiten hangt. Doordat er een white was laag op de foto is aangebracht blijft de foto heel lang mooi en is deze goed beschermd. Je mooiste foto op hout blijft mooi en daar zul je echt nog jarenlang van kunnen genieten.