займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Een juiste TV Beugel maakt uw tv nog mooier

Bent u op zoek naar een manier om uw TV op een mooie wijze te presenteren? Dan is een TV Beugel wellicht iets voor u. Met een TV Beugel kunt u namelijk op een prachtige wijze uw tv presenteren. Bekabeling wordt weggewerkt en de tv hangt altijd waterpas aan de muur. Tv’s van tegenwoordig worden steeds mooier en daar hoort een mooie presentatie dus bij.

Het valt te begrijpen dat u niet exact weet welke muurbeugel u voor uw televies precies nodig heeft. Daarom leggen we dat in het kort uit in deze blog. Op vele websites waaronder LCDmeubelshop.nl wordt de term VESA gebruikt, maar wat houdt dit precies in? VESA staat voor Video Electronics Standaards Association. Een hele mond vol maar wat houdt dat nu weer precies in? Vesa is niets meer dan een universele standaard die door tv fabrikanten wordt gebruikt om de maat van een muurbeugel te bepalen. Elke flatscreen TV heeft dan ook een VESA bevestiging.

TV beugel kopen is een aanrader!

Maar hoe weet u nu welke VESA norm uw TV heeft? Dat is simpel, deze norm wordt over het algemeen aangegeven in de handleiding van uw TV. Bent u de handleiding kwijt? Geen probleem u meet gewoon de afstanden van de schroefgaten. Zowel horizontaal als verticaal. Het aantal centimeter dat u meet vermenigvuldigd u keer 10 en u heeft de VESA maat die uw tv nodig heeft. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder.

Vesa norm                         Afmeting
Vesa 75                             7,5 cm in het vierkant uit elkaar
Vesa 100                           10 cm in het vierkant uit elkaar
Vesa 200×100                   20cm horizontaal en 10cm verticaal
Vesa 200                           20cm in het vierkant uit elkaar
Vesa 200 x 300                 20 cm horizontaal en 30 cm verticaal
Vesa 300×200                   30cm horizontaal en 20cm verticaal
Vesa 300×300                   30cm in het vierkant uit elkaar
Vesa 400 x 200                 40 cm horizontaal en 20 cm verticaal
Vesa 400×400                   40cm in het vierkant uit elkaar
Vesa 600×200                   60cm horizontaal en 20cm verticaal
Vesa 600 x 400                 60 cm horizontaal en 40 cm verticaal

De VESA maten zijn per TV zeer verschillend, gelukkig spelen TV beugelmakers zoals Spectral daar goed op in. Zij produceren TV Beugels die voor meerdere VESA maten geschikt zijn. Ook kunt u een speciale adapter bestellen zodat uw een nog ruimere keuze hebt uit VESA-normen. Een TV beugel helpt u dus om uw TV op een prachtige wijze te presenteren in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl