PVC vloeren voor badkamer en keuken

In vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken worden over het algemeen tegels gebruikt, omdat deze hier nu eenmaal erg geschikt voor zijn. Laminaat en hout kunnen nu eenmaal minder goed tegen veel vocht. Wanneer u echter wel het uiterlijk van hout wilt, dan kunt u nu ook kiezen voor een PVC vloer voor badkamer en keuken.

PVC vloeren zijn hetzelfde als parketvloeren, maar dan zonder hout. Deze kunststof vloer is uitermate geschikt voor badkamer en keuken. De vloer bestaat uit verschillende lagen en de tweede laag is vochtwerende tussenlaag. De onderlaag bestaat uit kurk, dit zorgt voor geluidsdemping en een prettig loopgeluid.

Er zijn verschillende soorten pvc vloeren te krijgen, en de klik PVC vloeren lijken het meeste op de gewone houten vloeren. De stroken PVC kun je in elkaar klikken net zoals bij een laminaatvloer. Doordat de vloer zwevend wordt gelegd, is deze ook eenvoudig mee te nemen als u gaat verhuizen.

Bij Creon vloeren kunt u snel en simpel een nieuwe PVC vloer online bestellen. Met een ruime keuze in verschillende houtprints is er altijd een vloer die bij uw badkamer of keuken past. De slijtvaste toplaag zorgt er voor dat u lang plezier heeft van uw vloer en qua onderhoud heeft u er ook bijna geen omkijken naar. Stofzuigen en dweilen zijn voldoende om de vloer mooi te houden. En mocht er toch een beschadiging in de vloer gekomen zijn, dan hoeft u alleen de betreffende strook te vervangen voor een nieuwe.

Doordat u online uw keuze maakt uit de verschillende typen PVC vloeren, is de prijs bij creon-vloeren.bescherp zonder dat er op de kwaliteit ingeboet wordt. Uiteraard zijn de vloeren ook in de showroom eerst te bekijken en te belopen voordat u een keuze maakt en online bestelt. Zo krijgt u binnenkort uw PVC vloer thuisbezorgd en kunt u met de duidelijke handleiding aan de slag met het leggen van de vloer.

  • Meer informatie vindt u op de website Creon-vloeren.be