Wandlampen in alle smaken!

Niets zo persoonlijk als de verlichting binnen je interieur. Lampen kunnen geweldige eye-catchers vormen. De gemiddelde lamp van Wandlampen-Expert.nl is dan ook niet zomaar een wandlampje, maar een heus juweeltje, zoals we deze graag zien. Wij van Wonen-interieur.com waren dan ook absoluut verkocht bij de eerste aanblik van het hippe, maar sublieme assortiment van deze geweldige online lampenshop!

Lampen te kust en te keur

De lamp als beleving; in één zin de website-impressie van Wandlampen-Expert.nl samengevat. Ideeën borrelen als vanzelf op, wat een magistrale wandlamp kan betekenen voor die ene saaie muur. Klassiek met een modern landelijk karakter, krijgt ineens een geheel nieuwe invulling.

klassieke-wandlampen

De wandlamp als muurdecoratie

Het is zo eenvoudig. Een gewone muur kan worden omgetoverd tot een eigentijds geheel, waarbij eigenlijk helemaal niet zoveel styling kennis komt kijken. Met bestaande, of nieuwe meubelen, een paar mooie wandlampen en een lik verf over de muur, kom je al een heel eind:

  • Zorg voor een gladde muur en schilder deze in een frisse, actuele mode-teint, denk diep-pastelkleurig.
  • Plaats hierlangs een mooi wandmeubel, of dressoir, van bijvoorbeeld steigerhout.
  • Veel ruimte over boven het dressoir? Plaats horizontaal een mooie grote spiegel.
  • Wat doen we met de zij ruimtes? Hier komen aan beide zijdes identieke wandlampen
  • Lees hier over meer interieurtrends: Boomstam tafel