Microcement van Decas

Microcement vloer- en wandafwerking wordt in Spanje al heel lang toegepast, maar in Nederland is het iets van de laatste tijd. Microcement wordt niet gegoten, maar met de hand aangebracht. Hierdoor is elke vloer of wand uniek.

Microcement levert een prachtig resultaat op

Het met de hand uitsmeren levert bovendien structuur op, waardoor een vloer of wand er levendig uitziet. Microcement heeft een robuustere uitstraling dan kunststof vloeren, maar is minder grof dan beton.

Zo mooi wordt het eindresultaat
Zo mooi wordt het eindresultaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decas.nl is de officiële importeur en leverancier van Topciment microcement in Nederland en België. Een bewuste keuze, want Topciment levert bewezen kwaliteit. Je bent verzekerd van een perfect product voor je interieur project. Microcement is een flexibel product wat in elke ruimte, zowel binnen als buiten, toegepast kan worden.

Het kan over elke stabiele ondergrond worden gelegd: beton, tegels, marmer, hout, maar ook MDF. Vloerverwarming vormt daarnaast geen enkel probleem; wat lang niet altijd het geval is bij andere cement type. Een laag microcement is 2 tot 3 mm dik, bij toepassing op de vloer is aanpassing van deuren dus vaak niet nodig. Door een watervaste stuclaag kan microcement ook worden aangebracht in badkamers, keukens en zelfs zwembaden.