Geef kleur aan je badkamer!

Niet iedereen is financieel in staat om de badkamer te laten verbouwen in een eigentijds geheel. Gelukkig kom je met de mooiste badkameraccessoires al een heel eind op weg. Want ook een gedateerde badkamer pimp je namelijk snel op met fleurige badkamer accessoires, zoals fleurige badmatten en douchegordijnen, handdoeken en kunstplanten.

De badkamer metamorfose

Schreeuwt jouw badkamer om modernisering maar heb je de middelen simpelweg niet daartoe? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in een huurwoning woont; tja, daar mág je vaak zelfs de badkamer niet op eigen houtje verbouwen. Maar niet getreurd, want mooie badkameraccessoires zijn de middelen om je badkamer een nieuwe boost te geven. Je maakt je badkamer eigentijds door te kiezen voor contrasteren kleuren. Een witte, gedateerde badkamer, wordt ineens hip door bijvoorbeeld te kiezen voor heldere kleuren als oranje of groen, verwerkt in badmatten, douchegordijnen en kunstplanten. Stem het geheel op elkaar af en iedere badkamer is hiermee te moderniseren.

Jaren 80 badkamer

Maar wat nu als jouw badkamer uit de jaren ’80 dateert, met van de prachtige diepbruine tegels inclusief bloemmotiefje … Zelfs dan kun je jouw badkamer nog enigszins terugbrengen naar deze tijd: koop houten-badmatten, bij voorkeur in een lichtere teint en kies voor een wit douchegordijn. Plaats waar mogelijk enkele hippe kunstplanten, en ook jouw badkamer ademt de sfeer van deze tijd uit!