Wat als de sleutel afbreekt in het slot?

Vaak zien we het van te voren eigenlijk al aankomen; het buitenslot is gammel en via eigen gecreëerde gebruikstechnieken lukt het toch nog het slot te gebruiken. Maar dan. Ineens breekt de sleutel af in het slot en is het slot dus echt onbruikbaar geworden. In dat geval doe je een beroep op een slotenmaker. Sommige slotenmakers bieden zelfs een 24/7 dienst aan; zelfs ’s nachts kan er iemand langs gestuurd worden, vanuit de slotenmakerscentrale, om u ten hulp te komen.

24 Uursdienst slotenmaker

  • De slotenmaker zal ter plekke beoordelen of het slot nog te redden is, of dat er echt een nieuw slot geplaatst moet worden.
  • Ook kan de slotenmaker het slot voor u openen indien u geen sleutel ter beschikking hebt (zoals het vergeten van de huissleutel, of bij een dichtgevallen deur).
  • Is de eerste urgentie opgelost, dan kan er een vervolg afspraak eventueel gemaakt worden voor het laten plaatsen van veiligheidssloten.
  • Landelijk kunt u binnen iedere plaats een beroep doen op de 24 Uursservice van de slotenmaker.
  • Wilt u bijvoorbeeld uw cilinderslot laten vervangen in Amsterdam, dan gaat u naar Slotenmaker-24 – of hebt u hulp van een slotenmaker in Nijmegen, Zierikzee of Zwolle nodig? Ook dan kunt u vertrouwen op de diensten van Slotenmaker-24. Het landelijke netwerk reikt van de kop van Noord-Holland tot aan het zuiden van Limburg.