Albir, in het wonderschone Alicante

De Costa Blanca is een van de favoriete vakantiebestemmingen in Spanje, waar jaarlijks vele Nederlanders weer neerstrijken. Zijn vooral Benidorm en Alicante bijzonder populair; ook de kleinere kustplaatsen mogen er wezen.

Veelzijdig Spanje

Spanje is veelzijdiger dan menigeen vermoedt; natuurlijk zijn er de drukke kustplaatsen, met de hoge hotelflats rechtstreeks aan het kustgebied. Je struikelt er over de vele Engelsen en Nederlandse toeristen en het is moeilijk zoeken naar een echt authentiek Spaans restaurant bijvoorbeeld. Houdt u van de levendigheid en de grote getallen toeristen in een sub-tropisch klimaat, dan bent u in de Spaanse costa’s aan het juiste adres.

Het ware Spaanse leven!

Verkiest u echter het authentieke Spaanse leven & lifestyle, dan bent u verrassend snel op de juiste bestemming! U zult merken dat zodra u zich slechts enkele kilometers landinwaards begeeft u de werkelijk Spaanse sfeer aantreft, van lieflijke dorpjes, gelegen in heuvels, waar druiven, olijven en sinaasappelbomen de heuvels begroeien. Hier speelt zich het alledaagse leven af en kunt u daadwerkelijk proeven van het Spaanse leven.

Een eigen huis in Spanje

Jaarlijks keren vele Nederlandse toeristen terug met de “droom” een huis of appartement te kopen in Spanje. Enthousiast geworden door het verblijf in Spanje en de relatief lage kosten voor een Spaanse woning volgt in Nederland de zoektocht naar een huis in Spanje! Alleen.. waar begint deze zoektocht? Om alvast in de stemming te komen gaat u naar: Casasreal.nl, hier volgt een overzicht van koopwoningen, villa’s en appartementen in het mooi Albir.

Casas Real

De Nederlandse makelaar Casas Real is sedert jaren expert in de verkoop & verhuur van onroerend goed in Costa Blanca. Op de website treft u een zeer ruim aanbod van koop- en huurwoningen in de Costa Blanca. Niet alleen zoekt u hier op gemakkelijke wijze een geschikte woning, ook voorziet het team van Casas Real u van de broodnodige informatie over het verloop van een aankoop van een woning in Spanje. Zonder de assistentie van een Nederlandse makelaar kunt u verstranden in een oerwoud van spelregels, wetten en uitzonderingen, waarbij men gemakkelijk in een financieel nare situatie kan belanden. De Nederlandse makelaar behoed u voor alle mogelijke valkuilen en brengt belangrijke aandachtspunten op tafel.