Lichtpartner Ledverlichting

Is uw verlichting aan vervanging toe? Bekijk dan eens de mogelijkheden die de nieuwste ledverlichting biedt. Ledverlichting is niet duur in aanschaf, heeft een lange levensduur en een laag verbruik. Daarnaast is er met de nieuwste modellen verlichting veel mogelijk qua lichtkleur, sensorproducten en design. Lichtpartner ledverlichting helpt u graag bij het kiezen van de juiste ledverlichting en levert deze tegen zeer scherpe prijzen.

Bespaar flink op uw energiekosten

Het is algemeen bekend dat ledverlichting energiezuinig is. Een ledlamp kan al snel een besparing opleveren van enkele tientallen procenten ten opzichte van een traditionele lamp. Wanneer u ook nog eens zorgt voor een bewegingssensor in uw ledlamp, kunt u uw energieverbruik vaak terugdringen met 80% tot 90%.

Zeker op plekken waar vaak (onnodig) licht brandt, kan een bewegingssensor uitkomst bieden. Denk hierbij aan bergingen, garages of halletjes. Maar ook gallerijen, buitenverlichting of portieken kunnen enorm gebaat zijn bij ledverlichting. Een energiezuinige lamp met een bewegingssensor en eventueel ook nog een dag/nacht registratie zorgt dan voor een flinke besparing.

Minder lux, meer licht

Ledverlichting heeft een veel breder spectrum aan licht dan traditionele verlichting. Dit zorgt ervoor dat ledlicht beter geschikt is voor het menselijke ook en daardoor kan er meer worden waargenomen met een lager wattage.

Daarnaast is ledverlichting ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze varieren van warmwit (3000K), koelwit (4000K) tot zonlicht (6000K). Warmwit is het meest geschikt voor toepassingen in winkels en kantoren, koelwit is geschikt voor werkplaatsen, bedrijfskeukens en opslagruimtes en zonlicht is geschikt voor werkplaatsen en bergingen.

Wanneer u grote aantallen verlichting gaat vervangen kan het raadzaam zijn om u te laten adviseren door een expert. Wanneer u bijvoorbeeld uw tlbuizen gaat vervangen voor ledbuizen, denk dat ook aan het vervangen van de ledarmaturen. Anders valt uw energiebesparing namelijk erg tegen omdat uw oude tlarmatuur nog gebruik maakt van een voorstarter welke engergie blijft verbruiken, ook met uw nieuwe led tlbuis.

Ledverlichting is goed voor het milieu en voor uw portomonnee. Wacht dus niet te lang en stap ook over op ledverlichting!