Raamdecoraties op maat

De keuze van je ideale type raamdecoraties is een stuk eenvoudiger geworden. Zelfs het feit dat woningen en kozijnen zelden standaardafmetingen hebben is niet langer een probleem als je weet dat je je op maat gemaakte houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen voordelig en snel online kunt bestellen. De decoraties in ons assortiment zijn uiteraard leverbaar in diverse kleuren, zodat voor iedereen en voor elke smaak de perfecte raamdecoratie te vinden is. En het allermooiste is misschien wel, dat je meteen online kunt zien wat jouw keuze je gaat kosten. Geen gedoe met offertes dus.

Houten jaloezieën, duo rolgordijnen of plissé gordijnen?

Je zegt het maar. Kijk rustig rond en laat je inspireren door raamdecoraties waar je misschien zelf nog niet eens aan gedacht had. Voor de slaapkamer zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor plissé gordijnen, maar de voordelen van duo rolgordijnen zijn ook erg aantrekkelijk. Moderne houten jaloezieën geven je huis een strakke maar toch warme uitstraling en je kunt ze in alle denkbare afmetingen op maat laten maken.

Bestel je raamdecoratie eenvoudig online

Met ons unieke online bestelsysteem kun je al je raamdecoraties meteen eenvoudig en super snel online bestellen in onze webshop. Je hoeft dus niet eerst een offerte aan te vragen, maar je kunt meteen zien hoe het kostenplaatje van jouw keuze eruit gaat zien. Mocht je nu niet helemaal zeker zijn van je keuze, dan kun je altijd langskomen in onze showroom in Hardinxveld-Giessendam. Maak wel even een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Ieder product heeft zijn eigen pagina waarop je de afmetingen van je gewenste decoratie kunt aangeven. Ook de kleur en het materiaal kun je daar precies opgeven. Als je helemaal tevreden bent, krijg je van ons meteen de prijs te zien. Mocht je niet helemaal zeker van de gekozen kleur, dan kun je hier ook een kleurenstaal aanvragen.

Raamdecoraties op maat geleverd

Wij geloven niet in standaardmaten, daarom leveren we al onze gordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën in de exact door jou opgegeven afmetingen. Zo weet je 100% zeker dat de decoraties passend zijn en hoef je zelf niet meer aan de slag met ijzerzaag en schaar. De levertijd van je op maat gemaakte gordijnen is ongeveer 10 tot 18 werkdagen, dus je hebt je raamdecoratie snel in huis.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.creon-raamdecoratie.nl