Een handige brievenbus. Hoe vind je die?

Tegenwoordig neemt het aantal verstuurde brieven en kaarten voortdurend af. Ondanks dat veel mensen berichten verzenden via de mail, blijft een brievenbus nog steeds een onmisbaar accessoire voor thuis. De brieven, kleinere internetbestellingen of standaard postpakken dienen een bewaarplek te hebben waar de ontvanger ze droog en onbeschadigd uit kan halen. Bij het aanschaffen van dit product zijn een aantal dingen belangrijk.

Uiteraard is jouw smaak een belangrijke factor bij het kiezen van een bus, maar ook de functionaliteit van het product zelf moet niet vergeten worden. Online kun je een ruim scala aan bussen vinden die zeker bij jouw exterieur past. Via de webwinkel Yourmailbox.nl tref je een groot assortiment aan van bussen. Je kunt uit meer dan 350 postbussen kiezen, waar alle brievenbussen tegen fabrieksprijs verkrijgbaar zijn. Dit betekent dat je bijna 70% op de adviesprijs bespaart. Neem rustig een kijkje online in deze webwinkel waar je heel eenvoudig alle prijsklassen en merken met elkaar kunt vergelijken.

Verschillende type

Er zijn momenteel verschillende merken postbussen verkrijgbaar. Elke merk verschilt van elkaar in uiterlijk en kwaliteit. Het is daarom belangrijk dat je je eerst goed online informeert over de verschillende mogelijkheden. De postbus die je aanschaft moet zeker anti-diefstal zijn, een anti-vuurwerksluiting hebben en het moet opvallen in jouw tuin.

Als jouw huis wat verder van de openbare weg is en de postbode moet meer dan tien meter lopen om alleen de post te brengen dan ben je verplicht volgens PostNL om een vrijstaande bus aan te schaffen. In het geval dat je wel binnen de tien meter van de openbare weg woont, dan kun je ervoor kiezen om een wand- of muurbrievenbus te plaatsen. Gelukkig vind je dit allemaal heel eenvoudig terug in de webwinkel Yourmailbox of bezoek de fysieke winkel waar allerlei brievenbussen getoond worden.

RVS brievenbus, dat roest niet

Het grootste voordeel van een RVS brievenbus is het materiaal, het heeft een lange levensduur. Het materiaal zal niet of nauwelijks roesten. Niet eens na jarenlang gebruik. Op het gebied van RVS kent men een grote variëteit aan postbussen. Van heel erg modern tot de echte klassiek. Dit type komt in verschillende maten voor en zijn veelal voorzien van een krantenbak.

Daarnaast hebben de moderne RVS modellen binnenverlichting, waardoor je heel gemakkelijk ‘s avonds de post kan ophalen. Doordat Yourmailbox geen tussenpersonen kent kun je profiteren van hoge kortingen op de diverse RVS modellen. Maak snel gebruik van dit voordeel en bestel jouw RVS brievenbus snel of bezoek onze winkel in Eerbeek.

Meer brievenbus