Maak jouw eigen sticker

Tegenwoordig kun je een huisnummer tot aan een zeer geavanceerd bedrijfslogo zelfstandig maken. Met de toevoeging van kleuren, teksten, afbeeldingen en figuren kun je jouw eigen stickers maken, voor thuis of jouw bedrijf. Dit is een uitstekend promotiemiddel voor bedrijven. Aan de hand van de online photo editor van de nieuwe webwinkel Raamstickers Maken kun je nu heel eenvoudig jouw eigen stickers maken.

Zo kunnen bedrijven en particulieren hun eigen design ontwerpen. Door raamstickers te gebruiken verkrijgt jouw bedrijf of huis direct een professionele en moderne uitstraling. Laat jouw creatieve kant zien en ontwerp snel en gemakkelijk jouw eigen raamsticker.

Eenvoudig stickers maken

Via de webwinkel Raamstickers Maken kun je aan de hand van de editor starten met het ontwerpen van jouw eigen sticker. Via de tools in de editor kun je de maat kiezen die je graag wilt. Ook kun je kiezen tussen klein, middelgroot en groot. Vervolgens kun je het soort materiaal kiezen, waarbij je de keuze hebt uit transparante folie, witte of gezandstraalde folie. Je mag zelf bepalen welke materiaal je het fijnste vindt.

Daarna kun je een afbeelding of bedrijfslogo kiezen en deze direct uploaden. Dit hele ontwerpproces kun je gemakkelijk en eenvoudig via de computer of laptop voltooien. Als je helemaal klaar bent met het maken van de sticker, kun je direct de totale prijs en het eindresultaat inzien. Je kunt ook kiezen om de sticker op maat te laten snijden. Vervolgens wordt de sticker zo snel mogelijk naar je toe opgestuurd.

Drukwerk door professionals

Nadat je klaar ben met het maken van je eigen sticker kun je heel eenvoudig de sticker drukken. Alle stickers kunnen gemakkelijk naar jouw wensen worden opgemaakt, gesneden en geprint op folie. Stickers drukken? De stickers kunnen op diverse folies geprint worden. Je hebt de keuze uit transparante folie, gezandstraalde folie of een materiaal. Bezoek snel deze webwinkel en ga direct aan de slag.

Plakfolie tovert een lelijk eendje om in een mooie zwaan

Naast het zelf ontwerpen van raamstickers, logo stickers of plakletters kun je ook eenvoudig en snel het interieur transformeren aan de hand van plakfolie. De hiervoor genoemde stickers gedijen goed op het raam, terwijl deze folie op allerlei ondergronden goed tot z’n recht komt. Zolang de ondergrond maar vetvrij en glad is. Denk bijvoorbeeld aan een die ene lelijke tafel die nu nog in de hoek van de eetkamer staat.

Met relatief weinig moeite transformeer je deze keukenaccessoire om in een heuse eye catcher. Met plakfolie kun je alle kanten op. Naast het stijlen van meubelstukken kun je ook denken aan het aanpassen van het interieur, zoals de vensterbank. Granieten plakfolie breng je aan op de vensterbank of op het blad van de tafel.

Op deze manier krijgt het interieur gelijk een strakke en luxueuze uitstraling. Het enige wat jij dient te doen is het plakplastic netjes opplakken. Maar, dat hoeft niet moeilijk te zijn met een rakel die je erbij kunt bestellen.