Assenti badkamermeubels

Er zijn vele soorten en maten waarin het badkamermeubel van Assenti beschikbaar is, omdat het belangrijk is om een meubel te kiezen dat helemaal bij u past en uw stijl vertegenwoordigt. Voor elke stijl is er namelijk wel een badkamer te vinden die voldoet aan al uw eisen en wensen, qua inrichting maar zeker ook op het gebied van mogelijkheden en voorzieningen.

Elk merk heeft zijn eigen voor- en nadelen maar dit bekende Belgische merk voor stijlvolle badkamermeubels springt er behoorlijk boven uit. Waarom het Assenti badkamermeubel design en gemak aan uw badkamer toevoegt leest u in dit artikel met meer informatie over dit merk en wat dan die bijzonderheden zijn.

 

Waarom Assenti badmeubels?

Assenti staat bekend om het gebruik van natuursteen in onderdelen van de badkamer. Dit geeft de badkamer een exclusieve en luxe uitstraling. Geen enkel stuk natuursteen is hetzelfde, wat het geheel uniek maakt. Naast het gebruik van natuursteen bestaan de Assenti badkamermeubels voornamelijk uit hoogwaardig MDF.

De meubelen kunnen afgewerkt worden met melamine, hout fineer of in een matte of hoogglans lak gespoten worden. Ook zijn er wastafels die van het materiaal Solid Surface zijn gemaakt waardoor er juist weer een heel modern en strak ogend meubel tevoorschijn komt.

Met de mogelijkheden van maatwerk in haar badkamermeubels rond Assenti het programma af en kan daarmee dus eigenlijk iedere klant bedienen. Het mag dan nu wel lijken dat dit enkel een chique merk is, maar het is niet alleen geschikt voor ruime badkamers.

Ook de klanten met een wat kleinere badkamer heeft het assortiment van Assenti veel te bieden zoals het extra ondiepe badmeubel Q38 of D38. Nog steeds voldoende ruimte beschikbaar aan en rondom de wastafel zelf, zelfs voor gebruik met twee personen, maar beide slim ontworpen modellen creëren wel extra ruimte in de kleine badkamer. Wat de Q38 of D38 bij een niet al te grote badkamer al snel een logische keuze.

Wastafels van Solid Surface of natuursteen

U hebt ruim keus uit kleur, afmetingen en afwerkingen, naast natuursteen kunnen de wastafelbladen ook van solid surface gemaakt worden. Het assortiment van Assenti biedt voor ieder wat wils. Creëer zelf, of samen met Bad & Design, de badkamer die voldoet aan al uw wensen!

Elk badkamermeubel kan op maat gemaakt worden, omdat ze in eigen fabriek worden geproduceerd. Kijk voor meer informatie op de website van Bad & Design.