De beste brievenbussen van Nederland

.. Doen niet alleen dienst om de post te ontvangen, maar ze collecteren ook de krant, regionale dagbladen en andere reclamefolders. Als je op zoek ben naar trendy en prachtige postbussen dan ben je bij Brievenbus Webshop aan het juiste adres. In de online collectie kun je grote en kleine bussen in diverse kleuren en prijsklassen.

Neem rustig een kijkje online in deze webwinkel of wordt welkom geheten in hun fysieke winkel, waar u allerlei bussen getoond ziet.

Een Brabantia brievenbus staat voor degelijkheid

De Brabantia brievenbus is erg bekend in Nederland. Het materiaal van dit product is sterk, degelijk en is verkrijgbaar in onder meer de kleuren groen, grijs, blauw, zwart en antraciet. De postbus is voorzien van een gemakkelijk schoon te maken coating. Hierdoor wordt het beschermd tegen vlekken. De modellen van dit merk brievenbus zijn rechthoekig met een openingsklep en inworp aan de bovenkant.

Het post-uitname deurtje bevindt zich aan de voorzijde en kan met een sleuteltje heel gemakkelijk geopend worden. De Brabantia brievenbus is ideaal voor grote brieven en pakjes aangezien ze heel gemakkelijk in deze bus gelegd kunnen worden. Wil je deze bus voor aankoop nog eerst zien? Bezoek dan de winkel.

 

Burgwachter brievenbussen zijn solide

Het merk Burgwachter staat bekend om zijn solide modellen. De postbussen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden ontworpen en geproduceerd in Duitsland. De stalen wandbrievenbus heeft een diepte van 13 cm en is geschikt voor het collecteren van de post en catalogi. Het product is ook voorzien van een cilinderslot.

Het model voldoet aan de postnorm en is bestand tegen weer en wind. De postbus wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal en twee sleutels. De brievenbus van Burgwachter is goedkoop en ideaal voor elke woning en kan gemakkelijk gemonteerd worden aan een wand.