Een sprei voor extra warmte en stijl

Nederland is helemaal in de ban van spreien. Jij bent dat stiekem vast ook wel een beetje, anders was je nu niet op deze website. Natuurlijk kan het zijn dat je hier per ongeluk op bent beland en niet eens weet wat spreien nou eigenlijk zijn en in dat geval waarschuw ik je. Once you go plaid, you will never want to trade.

De juiste sprei voor jou
Spreien (of: plaids) zijn niet alleen praktisch als je het koud hebt, ze zijn ook nog eens heel stijlvol! Hiermee kun je je slaapkamer heel eenvoudig een andere look geven. Kies een sprei met een mooie print of ga juist voor de eenvoud van effen kleuren. Spreien en plaids zijn er in rustige natuurtinten, maar ook in vrolijke kleuren en bijzondere designs. Kies voor je kinderen een hip exemplaar en voor jezelf een mooie retro, of juist andersom! Natuurlijk mogen de ruitjesfanatieken niet achterblijven: plaids zijn er ook met ruitjes, stipjes en streepjes. Met zoveel keuze kun je precies kijken wat goed in jouw inrichting past en waar jij je prettig bij voelt.

Van een sprei word je blij
Spreien worden van allerlei materialen gemaakt. Heel fijn zijn bijvoorbeeld de wollen plaids: ze zijn er in pure wol, lamswol, cashmere, mohair, merinowol en alpacawol. Als het minder koud is maar je toch onder zo’n lekkere sprei op de bank wil zitten zijn de katoenen spreien ideaal. Deze geven precies voldoende warmte en comfort en zijn ook fijn om buiten te gebruiken op zomeravonden waarbij het toch wel wat afkoelt.

Natuurlijk kun je een sprei ook gebruiken om je kamer op te fleuren. Leg hem gewoon op je bed en je kamer krijgt meteen een andere uitstraling. Leuk voor variatie. En als het tijd wordt om te gaan slapen kun je naar bed gaan in de wetenschap dat je een geweldige nachtrust gaat krijgen onder je lekker warme plaid. Vooral in de koude herfst- en wintermaanden zorgt een goede deken voor net dat beetje extra warmte en comfort waardoor je heerlijk kunt slapen en de volgende dag weer lekker uitgerust bent.

 

Sprei