Internet, bellen en TV abonnement vergelijken loont

De televisie is niet meer weg te denken uit de woonkamer anno 2016. Televisies worden steeds groter, dunner en scherper. Ook nieuwe technologieën zoals 3D-televisie, 4K beeldresolutie en curved televisies blijven zich maar ontwikkelen. Om de mooiste kwaliteit televisie te kijken is het ook belangrijk dat het signaal van de televisieprovider goed is.

Veel mensen hebben niet meer een aparte televisieprovider, maar hebben een alles in 1 abonnement. Een abonnement met zowel internet bellen als televisie voor een bepaald bedrag per maand. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van verschillende providers voor de verschillende diensten: één contactpunt voor eventuele problemen, één factuur en profijt van combinatievoordeel. Voordat je een alles in 1 pakket kiest is het belangrijk om verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken.

Wil je het snelste internet, de meeste HD tv-zenders of onbeperkt bellen? Of wil je het allemaal? Internet bellen tv vergelijken kan op websites zoals Overstappen.nl. Snel overzicht op basis van jouw adresgegevens en de resultaten worden gefilterd op jouw wensen. Let hierbij wel op de verbinding (ADSL, kabel of glasvezel) want dit kan een beperking opleggen voor de internetsnelheid van het abonnement. Bij ADSL ben je namelijk afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale vanaf jouw huis en in veel gevallen wordt de maximale snelheid van het internet nooit behaald. Bij kabel en glasvezel heb je hier (bijna) geen last van.

Alles in 1 abonnementen verschillen dus in aanbod wat betreft internetsnelheid, televisiezenders en vaste telefoonkosten. Het meeste verschil hiertussen zit in de internetsnelheden. Deze varieert van snelheden van 10 Mbps tot wel 500 Mbps. Welke internetsnelheid jij nodig hebt in huis kan je wel ongeveer inschatten, omdat je zelf weet op wat voor manier jij internet gebruikt. Op de pagina https://www.overstappen.nl/internet-bellen-tv/internet-vergelijken/ staat nog wat tips en informatie over internet vergelijken. Overstappen via een online vergelijker heeft vaak voordelen ten opzichte van een aanvraag direct bij de provider. Denk aan gratis extra’s of de eerste maanden kortingen op het maandbedrag.