займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Waarom natuursteen als vloerbedekking?

Natuursteen is erg tijdloos, heeft een luxe uitstraling en is van zeer goede kwaliteit waardoor het zeer lang mee kan gaan. Er zijn veel verschillende kleuren, maten en materialen van natuursteen te verkrijgen, waardoor het gemakkelijk binnen de rest van het interieur past. Elke tegel is uniek omdat deze natuurlijk gevormd zijn, zo kunnen er dus mooie natuurlijke kleurvariaties voorkomen binnen één partij.

Slijt- en krasvast

Het voordeel van natuursteen is dat het erg sterk is omdat de tegels uit één geheel worden gemaakt, hierdoor zal de tegel niet snel barsten of beschadigen. Het is vrijwel onmogelijk om te vloer te beschadigen bij normaal gebruik. De tegels worden ook gladgeslepen en geïmpregneerd zodat deze bestand zijn tegen krassen of slijtage.

 

Ongevoelig voor vlekken en vuil

Doordat de tegels geslepen en behandeld zijn, zijn de tegels ook ongevoelig voor vervuiling of vlekken. Natuursteen wordt zelfs mettertijd mooier omdat de kleuren steeds beter zichtbaar worden, hier kan je dus gemakkelijk tientallen jaren plezier van hebben. Daarnaast is natuursteen ook praktisch in gebruik omdat het eenvoudig schoon te houden is en te onderhouden.

Zeer comfortabel

Een natuursteen vloer is erg comfortabel om met bloten voeten op te lopen, vooral in combinatie met vloerverwarming. Het natuursteen neemt de warmte op en verdeelt dit gelijkmatig over het gehele vloeroppervlak. Natuursteen kan op veel verschillende manieren afgewerkt worden, zo heb je bijvoorbeeld ook de Satino afwerking op deze tegels kan je gemakkelijk met blote voeten lopen maar door de half ruwe afwerking heeft dit een antislip effect zodat je niet zo snel kan uitglijden

Bron: http://www.vloer-gigant.nl/


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl