займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

De tuininrichting anno 2016

De laatste jaren wordt de tuin steeds meer een verlengstuk van het interieur in de woning. De luxe neemt er toe, evenals de activiteiten die we er ondernemen. Tegenwoordig willen we in de tuin namelijk alles kunnen doen wat men binnen ook kan: koken, eten, loungen, verwarmen, etc. Daar heb je wel de juiste inrichting voor nodig, met tuinartikelen die dit allemaal mogelijk maken. Van die tuinartikelen geven we hier een overzicht.

Loungeset
De tuin kan vandaag de dag niet meer zonder een comfortabele loungeset. De sets van tegenwoordig kenmerken zich door een zeer strakke vormgeving en gedetailleerde afwerking. Hierdoor zijn ze amper nog te onderscheiden van de meubels voor binnen. Belangrijk verschil is dat de loungesets zo zijn gemaakt, dat ze geschikt zijn voor buiten. Onderhoudsvriendelijke materialen en weersbestendige stoffen zorgen ervoor dat de tuinmeubelen het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Materialen die dit mogelijk maken zijn onder andere teakhout, wicker, sunbrella, en gepoedercoat aluminium. Houd je ogen dus open voor dit soort materialen tijdens het shoppen voor nieuwe tuinmeubels.

Buitenkeuken
Barbecueën is tegenwoordig niet alleen maar populair in de zomer. Het hele jaar door kan er in de tuin gebarbecued worden. Dat bewijzen ze in Amerika wel, waar ze de gril in een sneeuwstorm nog aansteken. Een buitenkeuken is dus onmisbaar. Reserveer een hoekje onder de overkapping voor een goede barbecue, om op ieder gewenst moment in de tuin te kunnen koken. De barbecue kan variëren van een simpele smokey joe van Weber, tot een luxe volautomatische pellet grill van Traeger. Daarnaast zijn er ook vele inbouwmodellen verkrijgbaar, die je in een keukenmodule kunt plaatsen, om buiten net zoveel kookgemak te ervaren als binnen. Ook de Big Green Eggs zijn tegenwoordig populair. Deze kooktoestellen zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek dat de temperatuur in de barbecue in ieder seizoen perfect houdt.

Terrashaard en heaters
Een comfortabele tuin is niet mogelijk zonder een aangename temperatuur. Deze creëer je heel eenvoudig met terrasverwarmers. Terrasverwarmers zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten: van grote staande gasheaters tot smalle heatpanelen, die tegen de muur of onder de overkapping nauwelijks opvallen. Warmte kun je ook creëren met een knisperend vuur van een tuinhaard. Deze zorgen niet alleen voor een prettige temperatuur, maar ook voor enorm veel sfeer. Daarnaast zijn de meeste tuinhaarden tevens geschikt om mee te grillen. Multifunctionele producten dus, die tuinhaarden.

Veranda
In een land als Nederland kan het weer behoorlijk wat roet in het eten gooien, als je net lekker van de tuin aan het genieten bent. Zeker in de seizoenen buiten de zomer. Met een veranda blijft het in je tuin goed toeven. Hiermee houd je jezelf en je luxe tuinmeubels en –artikelen droog en beschermd tegen weersinvloeden. Veranda’s kun je met wand- en schuifelementen net zo beschut maken als je wil. Ideaal voor tijdens onstuimig najaarsweer.

Meer inspiratie voor de tuin vind je bij Fonteyn Outdoor Living Mall.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl