займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Een paraplu die wel tegen een stootje kan

Stormbestendige paraplu’s; die willen we allemaal wel! De meeste paraplu’s zijn absoluut niet stormproof. We kennen allemaal de situatie van dubbel klappende windschermen tijdens een heftige stormvlaag of rukwind. Gebeurt dit enkele malen dan is de plu vaak alweer stuk en kun je ‘m weggooien. Dit maakt menig paraplu eigenlijk tot een wegwerp artikel. De meeste mensen hebben dermate weinig vertrouwen in de gangbare paraplu, dat zij niet eens de moeite nemen om deze mee te nemen tijdens heftig storm- en regenachtig weer. Zo niet de stormparaplu; deze biedt een fors langere levensduur.

De stormparaplu

De stormparaplu is er opgemaakt om windvlagen beter te doorstaan. Iedere paraplu kan dubbelklappen; dit is inherent aan luchtverplaatsingen met hoge snelheid – zou een paraplu niet in staat zijn om dubbel te klappen, dan zou de paraplu uiteindelijk uitscheuren, uit de handen vliegen, of de drager zelfs ten val kunnen brengen. De metalenconstructie van de stormparaplu gaat langer mee dan de gemiddelde paraplu, waardoor deze ook als zodanig wordt aangeduidt.

Paraplu laten bedrukken

Logo en bedrijfsnaam laten bedrukken op een stormparaplu is interessant voor bedrijven. Het gaat natuurlijk om hartstikke mooie reclame. Hiervoor benader je als bedrijf de website www.stormparaplus.nl. Bekijk de eindeloze mogelijkheden voor jouw bedrijf.

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl