займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Op zoek naar een stijlvol eiken parket?

Het is niet voor niets dat een eiken parket al zo lang populair is. Eikenhouten parket geeft uw huis een warme uitstraling waardoor de bewoners, maar ook alle bezoekers zich onmiddellijk thuis voelen. Ook het gemak van het onderhoud speelt een grote rol bij de aanschaf van een eiken vloer.

 

Wat is eiken parket?

De eiken parketvloer is samengesteld uit planken die in elkaar geklikt worden bij het leggen. Op deze manier kan de vloer zwevend op een ondervloer gelegd worden. Dit betekent dat het eiken parket er bij een verhuizing uitgehaald kan worden. Zo bent u niet afhankelijk van een nieuwe bewoner om een deel van uw investering terug te krijgen. De afzonderlijke vloerdelen bestaan uit vier op elkaar geperste lagen. De bovenste laag bestaat uit puur eikenhout. Deze laag is met transparante lak gebeitst voor een glanzend, makkelijk te onderhouden oppervlak.

 

Het onderhoud van uw eiken parket

Let er bij de aanschaf van uw eiken parket op dat de eiken toplaag dik genoeg is. Een dikte van 4 mm garandeert dat het parket tijdens de levensduur een aantal keer opgeschuurd en opnieuw gelakt kan worden. Na een dergelijke behandeling ziet uw eiken parket er weer als nieuw uit. Voor tussentijds onderhoud voldoet stofzuigen en af en toe oppoetsen. Hiervoor zijn er speciale middelen in de handel die was bevatten. Deze was maakt de vloer glanzend en beschermt het eiken parket tegen vocht en beschadigingen. Ook in kant-en-klaar geïmpregneerde doekjes!

 

Schoenen uit of schoenen aan?

Hierover verschillen de meningen. Een goed eiken parket kan zeker tegen een stootje, maar als er intensief op uw eiken vloer gelopen, gerend en gesprongen wordt, dan laat dat zeker sporen na. Naaldhakken kunnen sporen achterlaten op elke soort vloer. Sommige mensen koesteren deze sporen. Je mag best zien dat er in een huis geleefd wordt, zeggen zij. Anderen zijn voorzichtiger met hun eiken parket en vragen hun bezoekers de schoenen uit te doen. Zorgt u er in dit geval wel voor dat er warme slofjes of sokken klaarliggen voor de bezoekers. Dunne kousen en panty's gaan anders gauw kapot, en van koude voeten worden uw gasten ook niet vrolijk.

 

De aanschaf van uw eiken parket

Veiligheid en gemak bij betaling en levering, en een goede afhandeling van klachten zijn gegarandeerd door het Thuiswinkel Waarborgmerk van Creon Vloeren. Bestel nu zonder risico uw eiken parket!


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl