займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Thuis wellness producten

Wat is er fijner dan na een intensieve dag thuis te komen, om vervolgens te relaxen in een heerlijk bad. Niet iedereen heeft direct een dergelijke luxe voor handen; vooral ouders met jonge kinderen kunnen pas stoom af blazen als alles gedaan is in huis. Maar dan … op naar de badkamer. Een warm bad ontspant vrijwel direct. Maar wist je dat de geur van etherische oliën eveneens een dergelijke effect op lichaam en geest hebben?

Het Japanse merk Utsukusy, wat al weer meer dan 40 jaar geleden is opgericht in Tokyo, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van oliën en creme's op basis van echte planten en kruiden. En alles is nog eens dierproefvrij ook!

Ontspannen met Utsukusy

De geur van planten en kruiden kunnen een verkwikkend effect bieden op onze geest en zo ook op onze huid. In het Westen vergeten wij vaak wat planten en kruiden voor ons kunnen betekenen; in landen waar deze tradities wel in ere gehouden worden, zoals in Japan, is het veel gewoner om de effecten van natuurlijke producten om te zetten in innovatieve schoonheidsproducten. Dit is precies wat de natuurlijke schoonheidsproducten van Utsukusy bieden. 

 

Ayurvedische producten

Ayurveda is een Oosterse oude leer, waarbij er vanuit wordt gegaan dat ieder mens in staat is geluk, creativiteit en gezondheid kan stimuleren. Doordat de mens de 5 elementen: water, lucht, vuur, aarde en ether (die ook terug te vinden zijn binnen Feng Shui) in zich herbergt, en deze altijd onder- of oververtegenwoordigt zijn, kan de mens dit beïnvloeden door gebruik te maken van Ayurvedische producten, zodat de juiste balans bereikt kan worden. Lees hier meer over: Ayurvedische schoonheids- en welzijnsproducten

 

 


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl