Een badkamer van beton

 

Beton zie je overal: niet alleen winkelvloeren, woonkamervloeren, lampen, woonaccessoires en aanrechtbladen zijn prachtig van beton, maar ook badkamers zijn prachtig in combinatie met dit natuurlijke materiaal. En het is niet alleen een lust voor het oog,  maar ook zeer praktisch in vergelijking met tegels!


De badkamervloer
Een badkamervloer moet niet alleen waterdicht zijn, maar ook slijtvast en schimmel- en kalkbestendig. Daarnaast is het fijn dat de vloer niet hard en kil aanvoelt. En eigenlijk zou  het helemaal fijn zijn als de vloer ook nog eens makkelijk schoon te houden is. Een gietvloer biedt de oplossing. Een kwaliteitsgietvloer, bijvoorbeeld van Stone Gietvloeren, is namelijk uitermate geschikt voor in een vochtige omgeving als een badkamer.


De badkamerwand
Heeft u een inloopdouche, kleine badkamer of wilt u graag eenheid creëren in uw badkamer? Kies er dan voor om naast een betonlook vloer ook beton te gebruiken voor uw wanden. Dit zorgt namelijk voor een rustig en strak geheel voor een prachtige badkamer. Let op: niet elk materiaal is geschikt voor in een badkamer. Een uitermate geschikt materiaal voor de wanden van een badkamer is Beton Ciré, het meest authentieke beton.


Combineer het met stijlvolle accessoires
Een perfect geheel wordt gecreëerd door de badkamer aan te kleden met stijlvolle accessoires. Hierbij kan men gaan voor natuurlijk materialen als hout en bamboe, maar je kunt ook juist gaan voor opvallende accessoires in felle kleuren (omdat je de basis rustig hebt gehouden). Laat je persoonlijkheid terugkomen in de badkamer van je dromen!