займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting kent grote voordelen ten opzichte van reguliere verlichting als gloei-, spaar- en halogeenlamp.

  • Sinds 2012 mogen er geen gloeilampen verkocht meer worden en vanaf 2018 verdwijnen er ook een aantal typen halogeenlampen. Waarom?
  • Vanwege het hoge energieverbruik. En zo komen we ook meteen bij het voordeel van LED verlichting: LED verlichting is energiezuinig.
  • LED lampen hebben een hele lange levensduur, gemiddeld gezien gaan ze zo’n 30.000/35.000 branduren mee.
  • Nog een fijn voordeel van LED verlichting: LED lampen worden niet warm. Dit komt doordat ze stroom op een efficiënte manier omzetten. Op deze manier zult u nooit uw handen branden en zal er geen donkere plek op de muur of plafond verschijnen.

Nog meer voordelen van LED verlichting

Maar dit zijn nog niet alle voordelen van LED verlichting. Zoals eerder gemeld zijn LED lampen energiezuinig: ze verbruiken slechts 15% van de stroom in vergelijking met een gloeilamp of halogeenlamp. LED lampen zijn ook milieu vriendelijk. De CO2 uitstoot als gevolg van het opwekken van stroom wordt gereduceerd met 85% en LED lampen bevatten geen giftige kwikdampen.

LED verlichting is niet gevoelig voor schokken, in tegenstelling tot gloeilampen en halogeenlampen die hier niet tegen kunnen. En omdat een LED lamp op het einde langzaamaan minder licht geeft, zit u nooit in het donker. Tot slot is er ook dimbare LED verlichting. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een speciale dimtechniek voor LED verlichting.

LED verlichting van de Groenestroomshop

Bent u ook overtuigd geraakt en bent u van plan om LED verlichting te gaan kopen? Breng dan een bezoek aan de website van de Groenestroomshop. Deze webshop is gespecialiseerd in LED verlichting en u koopt er onder meer LED lampen, LED strips, LED lampjes van 12V en 24V maar ook LED tuinverlichting en LED verlichting voor in uw badkamer. Vanaf €50,- is de verzending gratis en u krijgt altijd 2 jaar garantie.


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

MySmartDeco.nl