займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ

De tuintrends van 2016

Als we de tuin van 2016 bekijken, valt het op dat hij er vooral 'vol' uit ziet. De grote graspartijen zijn verdwenen en vervangen door volle en wild ogende bloemperken. Logisch ook, want veel mensen hebben geen zin om elke week uren het gras af te maaien. We hebben buiten de tuin genoeg te doen (werk, verenigingen, vrienden) en willen de tuin zoveel mogelijk benutten om te genieten en te relaxen. De tuintrends van 2016 zeggen duidelijk: "Haal een deel van je woning naar buiten en geniet". Deze drang naar rust en genieten zie je duidelijk in de tuinmeubelen en accessoires. We zetten een paar trends hieronder graag op een rijtje.

 

Tuinmeubelen: puur genieten

 

Het kunststof ligbed van een aantal jaren geleden is volledig uit de tuin verbannen. De éénpersoons zonnestoel staat op zolder. Wat we nu zien zijn grote ruime ligbedden voor de tuin. Kijk eens naar een douglas loungebank. Dit is één groot stevig en stoer bed dat je voor jaren in je tuin staan hebt. Het onderstel is in aangepast metaal en maakt deze bank oersterk. Het douglas hout is uitgekozen omdat het sterk en duurzaam is. Je mag het gewoon (zelfs onbewerkt) buiten laten staan. Tevens kan je dergelijke douglas loungebank op maat laten maken. Op die manier creëer jij een relaxhoek in je tuin die volledig aan je wensen voldoet. Vanuit je luie ligbank hou je de kinderen in het oog, lees je een boek of geniet je gewoon van het zonnetje. Heb je vrienden op bezoek, dan is er plaats voor iedereen zonder dat je stoelen hoeft aan te sleuren. Kort gezegd: jouw comfort staat op de eerste plaats.

 

De tuin van 2016: quality time

 

De tuintrends van 2016 streven naar quality time. Bij een douglas loungebank passen heel wat andere meubels en accessoires die jouw tuin tot een paradijs maken. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke barbecue of een overdekte buitenkeuken. Plaats een paar vuurbakken of een tuinkachels voor de frisse uurtjes. Of wat dacht je van een vuurtafel? Deze wint enorm aan populariteit. Daarbij installeer je gezellige tuinverlichting. Nu hoef je enkel nog wat vrienden of familie uit te nodigen en je hebt een feestje!            


Adverteren op deze website

Copyright © 2018 Wonen-interieur.com | Woonideeën, tips & huis inrichting - All Rights Reserved
Powered by WordPress & the Atahualpa WP Theme by BytesForAll. Now with Tutorials & Support

PoweredBlinds.nl